Doğan sahaya indi

Doğan sahaya indi

Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Doğan Türk Birliği, resmi sezon açılışını gerçekleştirdi

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, 2022-23 futbol sezonuna yönelik sezon açılışını gerçekleştirdi. Pia Bella Sahası’nda yer alan çalışma takımın yeni teknik direktörü Turan Altay ve teknik ekibinin nezaretinde yapıldı. Hazırlıklar kapsamında dört antrenmanla haftayı tamamlayacak olan Doğan Türk Birliği, yeni sezona yönelik kamp çalışmasını ise ülkemizde 1-5 Ağustos tarihlerinde Acapulco Resort Hotel’de yapacak.

 

Kenan bıraktı

Sezonun ilk çalışmasını 18 futbolcu ile yapan Doğan Türk Birliği’nde vize sorunu yaşayan Billy Michael’in gelişi gecikti. Kenan Oshan ise kulübe futbolu bıraktığını ilettiği öğrenildi. Afün Girgen’in ise başka bir takıma gitme isteği olduğu belirtildi. Bu isimlerin dışında geçtiğimiz sezon çapraz bağlarını koparan Kaan Borova ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürerek bir ay sonra takıma dahil olacak.

dtb2-002.jpg

Altay: Nisan’da şampiyonluktan başka düşüncemiz yok

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Turan Altay, Nisan ayında şampiyon olmaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirtti. “Sezonun iyi geçmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diyen Altay, “Ben her zaman söyledim; bu takımın nisan ayında şampiyon olmasından başka hiçbir düşüncemiz yok” dedi.  İyi kadrolarını eksik yerlere yapacakları takviyelerle güçlendirmek istediklerini aktaran Altay, “İyi çalışıp, iyi bir kamp dönemi geçirip, en iyi şekilde sezonu noktalamak isteriz. Camianın da buna ihtiyacı var. Uzun yıllardır şampiyonluk bir türlü gelmedi. İnşallah bunu hep beraber başarırız” dedi.

dtb3-001.jpg

Piskobulu: Bu yıl da hedefimiz şampiyonluk

Yeni sezon ile ilgili görüşlerini paylaşan Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, 2022-2023 futbol sezonunu herkese hayırlı olmasını dilerken, sakatlıksız, Fair-play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu. Piskobulu, Doğan Türk Birliği’nin her zaman zirveye oynayan bir takım olduğunu ifade ederek “Bu yıl da yine hedefimiz şampiyonluk. Hayırlısı ile sezonu açtık. Yeni tesisimizi de bitirerek orada en güzel şekilde hazırlanarak başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi. Piskobulu, yeni sezonda teknik heyet ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.