Doğan ‘resmen’ sahada

Doğan ‘resmen’ sahada

Bir süredir yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Doğan Türk Birliği resmi sezon açılışını gerçekleştirdi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Doğan Türk Birliği, resmi sezon açılışını gerçekleştirdi. Bir haftadır çalışmalarını gerçekleştiren sarı lacivertliler, resmi sezon açılışını Pia Bella Sahası’nda yaptı. Açılış öncesi kurban kesilirken, daha sonra takım toplu olarak fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Hazırlıklarını hafta sonuna kadar sürdürecek olan Doğan, ardından üç günlük bir kamp gerçekleştirecek.

dtb-001.jpg

Ocak’tan kaleci Cenk alındı

Doğan Türk Birliği aynı gün bir transfere daha imza attı. Daha önce Yenicami’den Farouk Dadzie, Çetinkaya’dan Doğukan Demirman, Girne Halk Evi’nden Kaan Borova transferleri sonrasında Türk Ocağı’ndan kaleci Cenk Yılmaz da transfer edilerek kadroya dahil edildi.

dtb4.jpg

Oshan hazırlık dönemini değerlendirdi

Resmi sezon açılışında YENİDÜZEN’e konuşan Teknik Direktör Caner Oshan yeni sezon başlangıcı ile zamanın kısa olması sonrası saha çalışmalarına bir hafta önce başladıklarını belirterek, “Cuma gününe kadar idmanımız var. Ardından üç günlük bir kampla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

dtb3.jpg

“Gerekli takviyeleri yaptık”

Takıma yaptığı konuşmada hedefin şampiyonluk olduğunu, kupada da başarı olduğunu vurgulayan deneyimli hoca, takımdan üç yabancının yanı sıra Serhan Önet ve Erdinç Börekçi’nin ayrıldığını, kaleci Dursun Cem’in ise Türkiye’ye transfer olduğunu belirtti. “Gerekli takviyeleri yaptık” diyen Oshan, “Geçtiğimiz yılki gibi güçlü bir kadro oluşturduk. İlerleyen zamanlarda durumumuzu göreceğiz. İhtiyacımız olursa transfer yapacak her şeyimiz var” ifadelerini kullandı.

 

Afün Girgen ile ilgili olarak “Her başlangıcın bir sonu vardır” ifadesini kullandı

Yaşanan teknik heyet sonrasında uzun yıllardır birlikte çalıştıkları Afün Girgen’in ayrılığının sorulması üzerine Oshan, “Her başlangıcın bir sonu vardır. Afün hoca teknik direktör olduktan sonra kendisine takım çalıştırma şansı doğdu. O şansı değerlendirmesi için böyle bir değişime gittik” yanıtını verdi.

Bu haber toplam 2703 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.