Doğan haftaya başlıyor

Doğan haftaya başlıyor

Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, 17 Temmuz’da sahaya inecek

A+A-

Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Doğan Türk Birliği, 2023-24 sezonu hazırlıklarına 17 Temmuz’da başlayacak. Sarı lacivertli ekibin açılışı yapacağı saha henüz netlik kazanmazken, yapımı devam eden tesisin zemini ise ay sonu hazır olacak.

 

İki kamp

SporYeni’ye konuşan Doğan Türk Birliği teknik direktörü Sedat Devecioğlu, hazırlık maçlarına 5 Ağustos itibarı ile başlamayı planladıklarını söyledi. Hazırlık süreci içerisinde iki kamp yapmayı planladıklarını aktaran Devecioğlu, ilk kampın ülkede 31 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında olacağını, ikinci kampın 14-20 Ağustos tarihlerinde Düzce’de Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tesisleri olan Topuk Yaylası’nda olacağını belirtti.

 

Transfer çalışmaları

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Devecioğlu, şu ana kadar Hascan Kırmaz ve Mustafa Yaşar transferlerini yaptıklarını, şartların uygun olması durumunda yapmak istedikleri iki yerli transferin daha olduğunu söyledi. Devecioğlu ayrıca 2 yabancı oyuncuyu bu hafta içerisinde netleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 916 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.