Doğan eksiklerden yana sıkıntılı

Doğan eksiklerden yana sıkıntılı

Doğan Türk Birliği, bugün Lefke ile oynayacağı Northernland Kıbrıs Kupası 2. Tur mücadelesi öncesi sakatlıklardan yana sıkıntılı.

A+A-

Son oynanan ve 2-1 kaybedilen Mağusa Türk Gücü maçında sakatlanan Kenan Oshan ile Emre Soytürk’ün yanı sıra savunmanın önemli isimlerinden Emin Atabek’in sakatlığı ve yabancı oyuncu Vilmar’ın cezası bu maç öncesi eksik olan isimler.

Mağusa Türk Gücü maçında dizine aldığı darbe sonrası oluşan ödemden dolayı sakatlanan Kenan Oshan’ın ve iç yan bağlarında birinci derece zorlanma olan Emre Soytürk’ün en az iki hafta daha forma giyememesi bekleniyor. Emin Atabek’in arka adale zorlanmasından dolayı birkaç hafta daha takımdan ayrı kalması beklenirken, Vilmar bugünkü kupa maçı ile birlikte 3 maçlık cezasının 2’ncisini tamamlamış olacak.

 

Bu eksiklere ligde cezalılar da eklenecek

Doğan Türk Birliği’nin bu eksiklerine ek olarak dört sarı kart cezalısı isimler de eklenecek. Pazar günü Süper Lig’in 19’uncu haftasında Pera Larnaka Gençler Birliği’ne konuk olacak olan Doğan’da önemli eksikler söz konusu. Ali Savaşan, Koral Saymaz ve Ahmet Sönmez de dört sarı kart cezalısı olmaları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek.

Bu haber toplam 657 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.