Doğan büyük düşünüyor

Doğan büyük düşünüyor

Doğan Türk Birliği, futbolsuz dönemde tesisleşme adına somut adımlar atıyor

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, futbolun olmadığı bu sezonu tesisleşme adına olumlu değerlendirme adına adımlar atıyor. Girne’nin sarı lacivertli ekibi daha önce Mete Adanır Stadı’nın yanında kendilerine verilen araziyi kulüp binası ve tesis anlamında hayata geçirmek için girişimlerini yoğunlaştırdı. Kulübün destekçileriyle yapılan toplantıların ardından şu an için 8 katlı düşünülen tesis için çalışmalar hızlandı. Cuma günü yapılacak olan toplantı ile izlenecek yol daha da netleşecek.

 

Piskobulu: Futbol yok ama futbol için yapacaklarımızla şampiyon olacağız

Konu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e bilgi veren Doğan Türk Birliği kulübü başkanı Bayar Piskobulu, heyecanlı olduklarını belirterek, sporun olmadığı bu dönemde tesisleşme adına çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti.

Bu sezon futbolun olmadığını ancak futbol için yapacakları ile şampiyon olacaklarını vurgulayan Başkan Piskobulu, “Bize 2011 yılında Murat Girgen başkan döneminde verilen araziye yatırım yapma adına çalışıyoruz” dedi.

 

8 katlı proje için karkası yapacak kadar kaynak mevcut

Piskobulu, şu an için 8 katlı olarak düşündükleri projeyle ilgili olarak Özyalçın Group ve Aydoğan Group ile yaptıkları toplantıda işin hem mimari, hem de mali boyutunun görüşüldüğünü, inşaat komitesi ile toplantı yaptıklarını, şu an için inşaatın karkasını bitirebilecek kadar bir mali durumlarının olduğunu gözlemlediklerini belirtti.

 

Cuma günü detaylar netleşecek

Cuma günü yapacakları toplantıda detayların değerlendirileceğini aktaran Bayar Piskobulu, ardından çalışmaların hızlanacağını ifade etti. Projenin detaylarının netleşmesi ile birlikte hedeflenenin gelir getirici unsur olan dükkanların yanı sıra, yeni ve daha düzgün bir yapıda olacak kulüp binasının tesiste olacağını, ayrıca beslenme ve fizik tedavinin yanı sıra sporcuların eğlenip dinlenebilecekleri bölümlerin de olacağı bir tesis düşündüklerini söyledi.

 

“En büyük hayalim tesisleşme, ikinci hayalim ise DTB Vakfı”

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu göreve geldiği günden bu güne kadar en büyük hayalinin tesisleşme olduğunu, en büyük ikinci hayalinin ise Doğan Türk Birliği Vakfı olduğunu belirtti. Piskobulu, “Ciddi kurumsal bir yapıyla bu vakıf kurulabilir ve hedefim vakfı hayata geçirdikten sonra daha çok kitleye hitap edip, Doğan Türk Birliği’ni sosyalleşme yönünde de daha çok aktif hale getirmektir” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 4970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.