Dizdarlı’dan taraftara çağrı

Dizdarlı’dan taraftara çağrı

Süper Lig’in ilk iki haftasında galibiyetle tanışamayan Çetinkaya’da başkan Dr. Bülent Dizdarlı taraftara çağrı yaptı.

A+A-

İlk iki maçı kaybettiklerini, aynı zamanda maçı 11 kişi tamamlayamadıklarını ancak hakemleri suçlamadıklarını, aksine hakemlerin kuralları uyguladığını belirten Dizdarlı, daha fazla çalışarak aksaklıkları düzeltmeleri gerektiğini belirtti. Dizdarlı cumartesi günü oynanacak Mağusa Türk Gücü maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını isterken, “Futbolcular, başkan ve yönetimin kendilerine güvendiği kadar taraftarın da güvendiğini görmek isteyecektir” diyerek destek olmaya davet etti.

Dizarlı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“ÇETİNKAYA TÜRK SPOR KÜLUBÜ TARAFTARLARINA ÇAĞRI:

Bilindiği gibi lige iyi başlamadık. İlk iki maçımızı kaybettik. Kaybetmekle kalmadık, iki maçı da 11 kişi tamamlayamadık. Bu sözlerimden kimse hakemleri suçladığımı sanmasın. Aksine her iki maçın hakemi de kuralları uyguladı. Sorun hakemlerde değil bizde...

Demek ki daha fazla çalışıp aksaklıkları düzeltmemiz gerekiyor. Bunun yapılması için yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızdan ricamsa bu cumartesi 15.30’da oynayacağımız M.T.G maçında bizi yalnız bırakmamalarıdır.

Futbolcular, başkan ve yönetimin kendilerine güvendiği kadar taraftarında güvendiğini görmek isteyeceklerdir. Onları ve bizi desteğinizden mahrum bırakmayınız.”

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.