“Direksiyondayız ama henüz hiçbir şey bitmedi”

“Direksiyondayız ama henüz hiçbir şey bitmedi”

Süper Lig’de 9 puanlık farkla lider konumunda bulunan Mağusa Türk Gücü’nde teknik direktör Ali Oraloğlu Kaymaklı maçı sonrasında konuştu, “3 yıl üst üste şampiyon olmak ve sezonu 3 kupayla kapatabilmek bizim için çok önemli. Umarım başarırız” dedi.

A+A-

AKSA Süper Lig’de en yakın takipçisine 9 puan fark atan Mağusa Türk Gücü’nde işler yolunda gidiyor. Sarı yeşillilerin teknik patronu Ali Oraloğlu, 3-1 kazandıkları Küçük Kaymaklı maçının ardından Bayrak Radyosu’nda yayınlanan ‘Radyo Futbol’ programına bağlanarak maçı değerlendirdi. Rakiplerinin birbirleriyle oynadığı haftada iyi bir galibiyet aldıklarını belirten Oraloğlu, “Henüz hiçbir şey bitmiş değil” dedi, kalan maçlarda da aynı ciddiyetle sahada olacaklarını dile getirdi.

Oraloğlu şunları söyledi:

“Tempolu, güzel bir maçtı. Çok iyi mücadele ettik ve iyi işler yaptık. Bu maçta verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Bu hafta bizim için çok önemliydi çünkü iki rakibimiz birbiriyle oynuyordu. Onların puan kaybetmesi, bizim de geriye düştüğümüz maçı kazanmamızla puan farkı daha da açıldı. Evet, direksiyonda biz oturuyoruz ama henüz hiçbir şey bitmiş değil. Kalan maçlarımızı da aynı ciddiyetle oynayarak kazanmak istiyoruz. 3 yıl üst üste şampiyon olmak ve sezonu 3 kupayla kapatabilmek bizim için çok önemli, umarım bunu başarabiliriz.”

 

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.