Dipkarpaz’a Northernland desteği

Dipkarpaz’a Northernland desteği

Northenland, Dipkarpaz Spor Kulübü ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

A+A-

İmza töreni Northernland Merkez Binası’nda gerçekleştirilirken, anlaşmaya Dipkarpaz Spor Kulübü Başkanı Kerem Sünmez ile Northernland Direktörü Koral Bozkurt imza koydu.

İmza töreninde konuşan Dipkarpaz Başkanı Kerem Sünmez, Karpaz gençliği olarak Northernland ve Koral Bozkurt’un kendilerine verdiği sevgiyi taşımaya çalışacaklarını belirtirken Bozkurt’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Bozkurt: Kerem başkan ile iyi ilişkilerimiz anlaşmayı sağladı

Northernland Direktörü Koral Bozkurt konuşmasında yaptıkları sponsorluklarla gençliğe hizmet ettiklerini, Mağusa Türk Gücü, Larnaka Gençler Birliği, Geçitkale ve yakında Gaziveren ile birlikte Dipkarpaz’a sponsor olduklarını söyledi. Genelde yatırım yaptıkları bölgelere sponsor olduklarını belirten Bozkurt, yatırım yapmadıkları Dipkarpaz ile yaptıkları anlaşmanın Kerem başkan ile çok iyi ilişkiler içinde olmaları olduğunu söylerken, “Bu ilişki Mağusa Türk Gücü, Northernland ve Dipkarpaz üçgeninde gerçekleşmiştir" dedi.

 

“Amacımız Birinci Lig’e yükseltip geliştirmek”

Amaçlarının Dipkarpaz’ı hakkı olan Birinci Lig’e yükseltmek olduğunu söyleyen Bozkurt, arzularının 16 köyle hizmet edecek olan Dipkarpaz’ı geliştirmek olduğunu belirti. Bozkurt, kısa vadede Dipkarpaz’ın Birinci Lig’e çıkıp kalıcı olup kendisini koruyacak ve geliştirecek bir altyapıya sahip olmasını hedeflediklerini söyledi.

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.