“Dilerim en kısa zamanda her şey normale döner”

“Dilerim en kısa zamanda her şey normale döner”

Basketbol Erkekler Ligi ekiplerinden Lefke Avrupa Üniversitesi, durdurulan ligin ardından oyuncularına bireysel çalışma programları vererek formda kalmalarını sağlamaya çalışıyor.

A+A-

Konuyla ilgili bilgiler veren LAÜ Koçu Vehit Altıncı, bu dönemde kurallara uymanın önemine işaret ederken, oyuncuları için uyguladıkları programlara vurgu yaptı.

                                                                                                                                               

“Böylesi dönemlerde önlemlere uymak çok önemli”

LAÜ Koçu Vehit Altıncı, öncelikle Covid-19 tehdidine karşı mücadele eden başta sağlık çalışanlarına, polislere, bakanlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Elinden gelen tek şeyin doktorların ve bakanlar kurulunun almış olduğu önlemlere uymak olduğunu, gerekmedikçe evlerden çıkılmamasını, evlerde hijyenik şartların sağlanmasını tavsiye eden Altıncı, sözü LAÜ’nün durumuna getirdi.

 

“Verilen programa uygun evde çalışılıyor”

Altıncı, “Bu yıl lige başlarken hedefimizi play-off olarak belirlemiştik. Bu hedefimiz için lige zorunlu ara verilmesini fırsata çevirerek fizyoterapistimizle bir görüşme yaparak sporcularımız için fiziksel ve mental olarak bir program hazırladık. Bütün sporcularımız evlerinde bir süredir bu program eşliğinde çalışmaktadır. Dilerim en kısa zamanda her şey normale girer ve salonlarımıza hep birlikte döneriz” dedi.

Bu haber toplam 2027 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.