Dikmen Gücü’nden darp iddiası

Dikmen Gücü’nden darp iddiası

İktisatBank BTM 1. Ligi Beyaz Grup 13’üncü haftasında bugün oynanan Dikmen Gücü – Lapta maçına olaylar damga vurdu, maç tatil edildi.

A+A-

İktisatBank BTM 1. Ligi Beyaz Grup 13’üncü haftasında bugün oynanan Dikmen Gücü – Lapta maçına olaylar damga vurdu, maç tatil edildi.

Dikmen Gücü karşılaşmanın ardından maçta görev alan orta hakem Mehmet Volkan Çelik’in futbolcuları Neval Esengül’ü darp ettiğini iddia etti, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Dikmen Gücü’nün yaptığı açıklama şöyle:

“Kamoyuna Açıklama

Hakem Mehmet Volkan Çelik denilen zat oyuncumuzu darp etmiştir

Bugün oynanan Dikmen Gücü Spor Kulübü- Lapta maçının 1998 doğumlu orta hakemi maçın ilk dakikasından 41.dakikasina kadar verdiği ve vermediği kararlar ile maçın stresini kaldıramadığını herkes tarafından görülmüştür.

41. Dakikada daha önceden sarı kartı bulunan Lapta futbolcusunun sert müdahalesine faul kararı veren Mehmet Volkan Çelik denilen zat oyuncunun sarı kartı olduğu için sarı kartına başvurmayınca oyuncularımız itiraz ettiği zaman tehdit vari konuşmaları ve itiraz eden futbolcuların üzerine yürüyerek tehdit ve diş sıkarak konuşmaları ortamı daha da germiştir.

Yedek kulübesinde bulunan yöneticimiz Metin Sancak'ın sahaya girip oyuncularımızı olay yerinden uzaklaştırması sırasında yöneticimiz Metin Sancak'a da kırmızı kart gösterdikten sonra yanına giden oyuncumuz Neval Esengül'ün ‘Bana neden kırmızı kart gösterdin sorusu üzerine kararları ben veririm’ ifadelerini kullanarak oyuncumuzu boğazından sıkarak ittirip soyunma odasına kaçması kabul edilebilir bir durum değildir.

Geçtiğimiz haftalarda hakemlerin darp edilmesinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve spor basını tarafından gösterilen hassasiyeti şimdi futbolcumuz için gösterilmesini bekliyoruz.

BTM Liginin hakem yetiştirme veya hakem test etme ligi olmadığını Bölgesel Terfi Müsabaka Ligi olduğunu bir kez daha tüm kamuoyuna hatırlatarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz...”

neval-esengul.jpg
Yapılan açıklamada fotoğraf paylaşımı da yapıldı... 

Bu haber toplam 1024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.