DİGEM ve UKÜ sezonu üçüncü tamamladı

DİGEM ve UKÜ sezonu üçüncü tamamladı

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Dem’s Construction U18 liglerinde üçüncülük karşılaşmaları Pazartesi akşamı oynandı.

A+A-

Rakiplerini mağlup eden DİGEM kız takımı ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) erkek takımı sezonu üçüncü olarak tamamladı.

Gecenin ilk karşılaşması U18 Kızlar Ligi’nde DİGEM ile Ozanköy arasında oynandı. Necati Taşkın Spor Salonu’nda yer alan mücadelede ilk devreyi 24-14 önde kapatan DİGEM sahadan da 45-27 galip ayrılarak ligi üçüncü bitirdi.

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise yine Necati Taşkın Spor Salonu’nda Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) ile UKÜ erkek takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar çekişmeye sahne olan mücadelenin ilk devresi 16-16 eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda yine çekişmenin olduğu mücadeleden 32-30 galip ayrılan UKÜ sezonu üçüncü bitirdi.

Alınan sonuçların ardından kızlarda Ozanköy, erkeklerde de MGA sezonu dördüncü olarak tamamladı.

                                                                                  

Final serilerinde ikinci maçlar oynanacak

U18 liglerinde final serileri ikinci karşılaşmaları yarın akşam oynanacak. Erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi, Yükseliş karşısında, kızlarda da UKÜ, Şahlan karşısında serilerde 1-0 önde bulunuyor. İki galibiyet alanın şampiyon olacağı serilerin ikinci maç programı şöyle:

 

Atatürk Spor Salonu

U18 Erkekler: Yükseliş – YDÜ (18.00)

U18 Kızlar: Şahlan – UKÜ (19.30)

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.