Devreyi zirvede kapattılar

Devreyi zirvede kapattılar

AKSA liglerinde ilk yarı sona ererken gol krallığı sıralamasında devreyi ilk basamakta tamamlayan oyuncular da belli oldu.

A+A-

AKSA Süper Lig’de Cihangir’in golcüsü Muhittin Tümbül, Birinci Lig’de Gönyeli’nin TC uyruklu futbolcusu İlyas Yılmaz, A2 Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü’nden Atay Yıldız ve A2 Birinci Lig’de Miracle Değirmenlik’ten Berdan Güven gol krallığı sıralamasında ilk basamakta devre arasına girdiler.

 

Tümbül gollerine devam ediyor

AKSA Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun gol kralı Muhittin Tümbül, bu sezon da gollerine devam ediyor. Cihangir’in ilk yarıyı lider tamamlamasında önemli paya sahip isim olan Tümbül, takımının attığı 40 golün 19’unu rakip filelere bırakma başarısı gösterdi.

 

Yılmaz bıraktığı yerden

AKSA Birinci Lig’de ise Gönyeli oyuncusu İlyas Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezon da gollerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl ligi 30 golle gol krallığı sıralamasında ikinci basamakta tamamlayan Yılmaz, bu sezon da takımı Gönyeli adına 19 gol atarak sıralamada birinci olarak devre arasına girdi.

 

A2 liglerinde Atay ve Güven ilk sırada

A2 liglerine bakıldığında Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü’nden Atay Yıldız ilk sırada. Yıldız takımı MTG’nin liderliğine kaydettiği 31 golle katkı sağladı. Birinci Lig’de ise lider Miracle Değirmenlik’in genç golcüsü Berdan Güven 16 golle devreyi sıralamanın ilk basamağında tamamladı.

Bu haber toplam 689 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.