“Devreyi en iyi şekilde bitirme hedefindeyiz”

“Devreyi en iyi şekilde bitirme hedefindeyiz”

Kolcu, Göçmenköy’de ilk idmanına çıktı, YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy’de teknik direktör Derviş Kolcu ile çalışmalarına dün başladı. Mavi kırmızılı ekibin başına geçen Derviş Kolcu, gerçekleştirdiği ilk antrenmanda düşüncelerini YENİDÜZEN’e aktardı. Kolcu, şu an için ilk hedeflerinin, ligin ilk devresinde kalan 5 maçlık periyodu en iyi şekilde bitirmek olduğunu söyledi.

 

Kolcu: “Teklifi hiç düşünmeden kabul ettim”

Derviş Kolcu, Çetinkaya’dan ayrıldıktan sonra kendisine teklifler geldiğini ancak o dönem için yeniden motivasyon yakalamak adına o tekliflere sıcak bakmadığını, o sürecin ardından Göçmenköy’den kendisine teklif geldiğini ve o teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi. Kolcu; “Sezona Çetinkaya’da başladım. Orada istediklerimiz olmadı. Kendi içimizde konuşup, takımın önünü açmak adına yollarımızı ayırdık. O süreçten sonra gelen birkaç teklif olsa da, teklif yapan takımlara motivasyonumuzu yeniden yakalamak adına zamana ihtiyacımız olduğunu söylemiştim. Geçtiğimiz günlerde Göçmenköy’den bir teklif geldi. Teklif geldikten sonra hiç düşünmeden kabul ettim. Göçmenköy, iyi kadroya sahip olan bir ekip. Öncelikli hedefimiz son kalan bu 5 haftada en iyi noktaya gelebilmektir. Devrenin tamamlanmasıyla bir değerlendirme yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

“Bu tür maçlara daha fazla motive olmamız gerekiyor”

Başkent ekibinin yeni teknik patronu Derviş Kolcu, Pazar günü ligin 11’inci haftasında karşılaşacakları Düzkaya deplasmanı hakkında da konuşarak, o maçta galibiyet arayacaklarını söyledi. Göçmenköy’ün 10 haftalık durumunu incelediğini belirten genç teknik adam, bu tür maçlara daha iyi motive olunması gerektiğini ifade etti. Kolcu; “Pazar günü zorlu bir Düzkaya deplasmanımız var. Onlar da geçen hafta kazandı. Aldıkları galibiyetle moralleri yerine geldi. Mustafa hocanın olduğu takım güçlü bir takımdır. Mustafa hocanın Düzkaya’yı ayağa kaldıracağına inanıyorum. Mustafa hoca hem hepimizin hocası, hem de hırslı bir hocadır. Geriye dönüp baktığımızda bu tür takımlara sıkıntı yaşadığımızı gördük. Özellikle ilk 5 haftada ‘zor takımlar’ denilen maçlarda 10 puan çıkarıldı. Son 5 haftaya baktığımızda 5 puan kazanıldı. Demek ki, bu tür maçlara daha fazla motive olmak gerekiyor. Biz bunun üstünde çalışacağız. Önümüzde çok az bir süre var. Düzkaya maçında galibiyet arayacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.