Devecioğlu: “Her maç bizim için final”

Devecioğlu: “Her maç bizim için final”

Geçtiğimiz iki sezonun şampiyon takımı Yenicami, yeni sezonda da arka arkaya beş maçta galip gelerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz son iki sezonu şampiyonluk ile sonlandıran Yenicami, yeni sezonun başlaması ile arka arkaya beş karşılaşmada da galip gelerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi. Süper Lig’in tek namağlup takımı olan Yenicami’de arka arkaya alınan galibiyetler, Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu’nun ve takımın yüzünü güldürse de “Daha önümüzde oynanacak çok maç ve kazanılacak çok puanlar var, bu nedenle ayni tempo çalışmalara devam ediyoruz” dedi. “Her maç bizim için finaldir” açıklaması yapan Devecioğlu, “Tüm maçlarımıza ayni ciddiyetle hazırlanıyoruz” dedi.

 

Devecioğlu: “İlk haftaların zor geçeceğini biliyorduk”

Oynadığı oyunla zaman zaman eleştirilen, ancak kazanmaya devam eden Yenicami’de teknik patron Sedat Devecioğlu, “Lig 30 haftalık uzun bir yarış ve bu yarışın zor geçeceğini bilerek tüm hazırlıklarımızı yaparak lige girdik. İlk haftalar sadece bizim için değil tüm takımlar için de zor haftalardır. Sezon öncesi yorgunluk bir yana, oyuncular arasındaki uyum, saha içerisindeki duruş ve ortaya konan mücadeleye bakarak ilerleyen haftaların nasıl ve ne şeklide planlaya biliriz ona bakıyoruz. Teknik heyet olarak ilk haftalarda bunu yapmaya çalıştık, şimdilik bunu elde ettiğimiz galibiyetlerle şuan başarmış durumdayız” dedi. Sedat Devecioğlu, “Zorlu geçen bu beş haftayı puana yansıttığımız için mutluyum” dedi.

 

“GG maçı, iyi konsantre olup hazırlandığımız bir maçtı”

Geçtiğimiz Pazar günü yağan şiddetli yağmur nedeni ile oynanmayan ve önceki gün oynanan karşılaşmada Gençlik Gücü (GG) karşısında elde edilen 2-6’lık skora Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, “GG maçı iyi konsantre olup, hazırlandığımız bir maçtı” dedi. Saha içerinde zaman zaman konsantre kayıpları yaşasak da, karşılaşma sonunda sahadan farklı bir skorla ayrılmayı bildik” dedi. “Karşılaşmada 2-0 önde olduğumuz anda, rakip GG’nin çok net bir gol pozisyonu olduğunu, ancak bu pozisyona kadar kendilerinin de en az 4-5 gol pozisyonundan yararlanamadıklarını” söyledi. Skor avantajını yakaladıktan sonra özellikle maç eksiği olan oyunculara yer verdiğine dikkat çeken Sedat Devecioğlu, “Beş sıfırın getirdiği rahatlıkla da kalemizde iki gol birden gördük, bunun yaşanmaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

“Her maça final maçına çıkacakmış gibi hazırlanıyoruz”

Daha henüz ligin başında olduklarının farkında olduklarını belirten Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, “Henüz dışarıda toplanacak çok puan var ve bu puanları toplamak için çalışmalarımıza ayni ciddiyetle devam edeceğiz” dedi. Devecioğlu, “Beş haftayı kayıpsız kapattığımız için kendimizi şanslı hissediyorum. Ancak biz o beş haftayı geride bırakıp şimdi önümüzde oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olmaya çalışıyoruz. Bizim için hangi takımla oynayacağımızın hiçbir önemi yoktur, çünkü her takıma ayni ciddiyetle hazırlanıp maçlarımıza öyle çıkıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.