“Devam etmesini istiyoruz ama gündemde futbol yok”

“Devam etmesini istiyoruz ama gündemde futbol yok”

Girne Halk Evi teknik sorumlusu Rıza Erseven YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig ekibi Girne Hak Evi’nin teknik sorumlusu Rıza Erseven, YENİDÜZEN’e süreci değerlendirdi. Coronavirüs salgınından sonra ülkemizi ekonomik olarak zor günler beklediğini ifade eden Erseven, bunun kulüplere yansıyacağını da belirtti. Erseven, ligin devam etmesini istediklerini ancak şu anda gündemde futbol olmadığının altını çizdi.

 

Erseven: “Verilen emekler var ama sağlık daha önemli”

Girne Halk Evi teknik Sorumlusu Rıza Erseven, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, verilen emekler olmasından dolayı ligin oynanmasını istediklerini ancak şu an için sağlığın daha önemli olduğuna vurgu yaptı. “Durum hiç iç açıcı değil. Henüz bu hastalığın ne zaman biteceği belli bile değil. Bu bizlere hem belirsizlik hem de futbola duyulan özlemi çoğaltıyor tabii. Ayrıca bizleri ülkemizi bu salgından sonra ekonomik olarak zor günler bekliyor. Bu da kulüplere çok ciddi bir şekilde yansıyacak. Ben ve futbolcularım motivasyonumuzu kaybettik. Ligin oynanmasını istiyoruz. Sonuçta verilen emekler var ama şu an için sağlık daha önemli. Şu anda gündemimizde futbol yok” ifadelerini kullandı.

 

“Yapılan çağrılara kulak verelim”

Erseven, geçtiğimiz haftalarda karantinaya alındıkları ve kendilerine PCR testi aktararak, ucuz atlattıklarını belirtti. Erseven, yapılan çağrılara uyulması gerektiğini de söyledi. Rıza Erseven; “Bu süreçte bulunduğumuz bir ortamdaki arkadaşın pozitif vaka olarak çıkmasından dolayı Sağlık Bakanlığı’mız ve kulüp başkanımızın ile önce karantinaya alındık sonra PCR testi yaptırdık. Bildiğiniz üzere testlerimiz negatif çıktı. Zor bir süreçti ve ucuz atlattık. Durum oldukça ciddi o yüzden tüm dünyada yapılan çağrıları dinlemekte yarar var. Sağlık herşeyden önce gelir, lütfen evde kalalım” dedi.

Bu haber toplam 1592 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.