Devam etmek istiyorlar

Devam etmek istiyorlar

Ülkemizde geçmişte forma giyen bazı yabancı oyuncular yeni sezon öncesinde gelecek tüm tekliflere açık olduklarını belirterek ülkemizde futbol yaşantılarını sürdürmek istediklerini açıkladılar.

A+A-

Ülkemizde futbol oynayan yabancı futbolcular ile belli dönemlerde futbol oynayan yabancı futbolculardan bazıları kulüpleri ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlar alamayınca, yol ayrımına giderek, yeni sezon öncesinde gelecek tüm tekliflere açık olduklarını belirterek ülkemizde futbol yaşantılarını sürdürmek istediklerini açıkladılar.

 

Faye ülkemizde devam etmek istiyor

Son üç sezon Çetinkaya forması giyen ve attığı goller ile takıma önemli katkılar sağlayan Faye Baptiste, Çetinkaya yönetimi ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alamayınca yollarını ayırma kararı aldı. Forvet hattında yüksek topların etkili isimlerinden olan Senegalli futbolcu Faye Baptiste futbol hayatını ülkemizde devam etmek düşüncesinde olduğunu ve Süper Lig takımlarından biri ile anlaşmak istediğini açıkladı. 

 

Yannick kalmak istiyor

Daha önceki sezonlarda ve geçtiğimiz sezon Cihangir forması ile süper ligde mücadele eden Kaho Yannick Stephane, kulübü ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamadığı için gelen teklifleri değerlendirebileceğini belirtti. Cihangir forması ile orta sahada önemli işler yapan Kamerun’lu futbolcu Kaho Yannick Stephane, Süper Lig’deki takımlardan gelen teklifleri değerlendirerek anlaşma sağlanması durumunda burada kalarak futbol oynamak istediğini açıkladı.  

 

Quincy Osei: “Dönebilirim”

Bir dönem Doğan Türk Birliği ile Cihangir (2017-2018) forması giyen ve orta sahada başarılı bir şekilde görev yapan mücadeleci gücü yüksek Quincy Osei futbol hayatını Finlandiya’da sürdürüyor. Finlandiya liginin tamamlanmasının ardından futbol hayatını ülkemize sürdürmek isteyen Ganalı futbolcu Quincy Osei teklif gelmesi ve anlaşılması durumunda ülkemize geri dönebileceğini açıkladı.

Bu haber toplam 1138 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.