“Devam etme gücüne sahip olduğumu düşünmüyorum”

“Devam etme gücüne sahip olduğumu düşünmüyorum”

Futbolcular Derneği’nde başkanlık seçimine şu ana kadar aday çıkmadı, Korbay suskunluğunu YENİDÜZEN’e bozdu: "Devam etme gücüne sahip olduğumu düşünmüyorum”

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Futbolcular Derneği’nde Olağan Genel Kurul 22 Aralık Perşembe günü yapılıyor. Başkanlık seçiminin de yapılacağı Genel Kurul’a şu ana kadar aday çıkan olmazken, mevcut başkan Berkem Korbay, görevine devam etmeyeceğini açıkladı. YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktaran Korbay, “Devam etme gücüne sahip olduğumu düşünmüyorum” dedi.

200 civarı üyeleri olduğundan bahseden Korbay, Perşembe günkü Genel Kurul’da başkanlığa aday çıkmaması durumunda seçimin bir hafta erteleneceğini söyledi. Korbay, ihtimaller doğrultusunda ikinci toplantıda da aday çıkmaması durumunda ise anahtarları Kaymakamlığa devredeceğini ifade etti.

Geçtiğimiz yıldaki Genel Kurul’da da aynı sorunla karşılaşan Futbolcular Derneği, mevcut başkan Berkem Korbay aday çıkmadığı için göreve devam etme kararını almıştı.

Korbay: “Derneğimiz futbolcular tarafından yalnız bırakıldı”

YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Korbay, üyelerine sitem etti, “Ne yazık ki derneğimiz yalnız bırakıldı” dedi.

Korbay’ın değerlendirmesi şöyle:

“Bu dernek ne yazık ki, futbolcular tarafından yalnız bırakıldı. Kişisel çıkar bittiği anda, gelecek kaygısı, sözleşme falan unutulup hiç derneği aklında olmayan, alacağı maaşı peşinatı düşünen bir kitle ile mücadelem oldu. 2 sene savaştık ancak ne yazık ki bu durum için yeterli. Devam etme gücüne sahip olduğumu düşünmüyorum şu anda tek benim. Derneklerine hiç sahip çıkmadılar, umarım bir gün bunun pişmanlığını yaşamazlar”

Genel Kurul 22 Aralık’ta

Futbolcular Derneği 1 Aralık günü yaptığı yazılı açıklamayla Genel Kurul’un 22 Aralık’ta gerçekleşeceğini açıklamıştı. Derneğin tüzüğüne göre başkanlık adaylığı başvurular 21 Aralık tarihine kadar yapılabilecek.

İşte açıklama:

“KAMUOYUNA DUYURU;

Bilindiği üzere her sene olduğu gibi 22.12.22 tarihi ile Başkan ve yönetimin güncellenmesi için ayrıca mali aklanma için Futbolcular Derneği olarak Genel Kurula gideceğiz.

Kurul tarihi olarak 22.12.2022 Perşembe günü saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

Başkanlık adayı için aranan şartlar;

1- 18 yaşını doldurmuş olmak

2- Futbolcular Derneği aktif üyesi olmak

3- Geriye dönük aidat borcu bulunmaması

Başkan adayı olacak olan kişilerin Genel Kurul tarihinin son gününe kadar,(21.12.22) Başkan Adaylığını belirten yazısını Başkan Berkem Korbay’a veya yönetimden birine bildirebilirler.

Dernek yönetimi bu başvuruları kısa süre içerisinde değerlendirip geri dönecektir.”

Bu haber toplam 771 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.