Dev derbinin galibi Galatasaray: 0-1

Dev derbinin galibi Galatasaray: 0-1

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray, ezeli rakibini 1-0 mağlup etti ve ligin yeni lideri oldu.

A+A-

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray Mısırlı oyuncusu Mostafa mohamed'in golüyle 1-0 mağlup etti ve ligde liderliğe yükseldi.

Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 bitti. 

İkinci devreye hızlı başlayan Galatasaray 54'üncü dakikada Mısırlı oyuncusu Mostafa mohamed'in golüyle 1-0 öne geçti. 

Müsabakanın 75. dakikasında Mesut Özil'in kullandığı duran topa iyi yükselen Ozan Tufan'ın kafasında top ağlarla buluştu. Hakem Cüneyt Çakır'ın gol olarak değerlendirdiği pozisyon, daha sonra VAR'da incelendi ve ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Son anlarda rakip kalede baskı kuran Fenerbahçe aradığı golü bulamadı ve rakibine boyun eğmek zorunda kaldı.

 

Fenerbahçe'nin 9 maçlık galibiyet serisi son buldu

Karşılaşma öncesi ligde 9 maçtır kaybetmeyen sarı-lacivertliler, bu mağlubiyetle serisini de yitirdi. Fenerbahçe bu süreçte Medipol Başakşehir, Kasımpaşa, Alanyaspor, Erzurumspor, Ankaragücü, Rizespor, Kayserispor ve Hatayspor'u yenmiş, Sivasspor ile berabere kalmıştı.

 

Galatasaray'ın galibiyet serisi 5 maça çıktı

Yeni yılın ilk günlerinde Beşiktaş'a mağlup olan Galatasaray, Beşiktaş maçından sonra 5. galibiyetini aldı. Sarı kırmızılılar, bu süreçte Denizlispor, Yeni Malatya, Gaziantep Futbol Kulübü, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'yi mağlup etti.

 

Kadıköy'de bir Galatasaray galibiyeti daha

Geçen sezon Kadıköy'de kazanarak, 20 yıllık hasreti sonlandıran Galatasaray, bu sezon da rakibini mağlup ederek, bu sevinci bir kez daha yaşadı. 

 

Yeni lider Galatasaray

Ligin 23'üncü haftasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Galatasaray, 48 puana ulaştı ve gol averajıyla ligin yeni lideri oldu.

147441280-3937309636327702-4428166463037666078-o.jpg

Bu haber toplam 538 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.