“Dernek futbolcu kardeşlerimizindir”

“Dernek futbolcu kardeşlerimizindir”

Futbolcular Derneği’nin yeni başkanı Berkem Korbay, “Dernek futbolcu kardeşlerimizindir” açıklamasını yaptı.

A+A-

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisini başkanlık görevine uygun görüp seçenlere teşekkürlerini ileten Korbay, artık daha fazla sesin futbolculara ait olması gerektiğini belirtti.

Berkem Korbay’ın paylaşımı şu şekilde:

“02.12.2020 itibariyle, memlekette solumayı istediğimiz havada, Fırat Ersalan ile Abi-Kardeş ilişkimizi daha da pekiştirecek tatlı bir seçim yaşadık. Amansız zafer konuşması gördüğünüz resimden daha değerli olamaz… Uygun görüp seçenlere teşekkürlerimi iletiyorum, derneği derleyip toparlamak için oldukça önemli görevlerimiz var bu görevlerin başında ÜYE SAYISI… Artık en fazla “ses” bize ait olmalı. Kapınızı çalacağıma emin olabilirsiniz, SAYGI-SEVGİ-SAMİMİYET ve en önemlisi DİK DURUŞU bozmadan, Futbolcu yoldaşlarım, başkanlarım, federasyonumuz, Kulüpler Birliği ve futbola gönül veren herkesle iş birliği içerisinde, uzlaşmacı, kulak vererek futbolu “bir çatı altında” buluşturma hayalimi inşallah çok üst kademelere HEP BİRLİKTE ÇEKECEĞİZ.

Yönetimimiz, sözleşme konusunda geldiğimiz nokta, ziyaretlerimiz gibi konularda kısa zaman içerisinde detaylı ve şeffaf şekilde bilgilendirme yapacağız. Dilediğiniz her zaman arayabilir, yazabilir ve ulaşabilirsiniz. DERNEK FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİNDİR...”

Bu haber toplam 2933 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.