Derbide United'a 4 dakika yetti

Derbide United'a 4 dakika yetti

İngiltere Premier Ligi'ndeki derbide gülen Manchester United oldu. Kırmızı Şeytanlar, 1-0 geri düştüğü maçta Manchester City'yi 2-1 yendi.

A+A-

İngiltere'de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Manchester United, Manchester City'yi 2-1 yendi. İlk yarısı golsüz berabere biten maçta açılışı Jack Grealish yaptı. Kevin De Bruyne'nin asistini gole çeviren Grealish, City'yi 1-0 öne geçirdi.

Manchester City maç boyunca rakip kalede etkili olmaktan uzak kalırken; Manchester United 4 dakikada maçı çevirdi. İlk olarak Casemiro'nun asistini Bruno Fgernandes, gole çevirdi. İlk olarak yan hakem ofsaytı gösterdi. Ancak orta hakemle konuşmasının ardından gol kararı çıktı ve United skoru 1-1 yaptı.

Dört dakika sonra bu kez sahneye Rashford çıktı. Ani gelişen United atağında Garnacho ceza sahası sol içinden ortaya bıraktı. Rashford altı pas içinde ağları buldu ve Manchester United'ı 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Manchester United sahadan 2-1 galip ayrıldı. Üst üste beşinci galibiyetini elde eden Manchester United, puanını 38 yaptı ve rakibi ile arasındaki puan farkını bire indirdi.

Bu haber toplam 552 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.