Derbide 'Forest' üstünlüğü: 4-2

Derbide 'Forest' üstünlüğü: 4-2

Toplam altı golün atıldığı Lefkoşa derbisinde 4-2’lik skorla K.Kaymaklı, Yenicami’yi mağlup etti.

A+A-

STAT: Şht. Hüseyin Ruso

HAKEMLER: Mehmet Malek***, Şakir Azizoğlu***, Mehmet Ekşici***

K.KAYMAKLI: Ali Duvarcı**, Mehmet Kaygısız**, Çağrı Kıral**, Berkem Nurdal**, Turgut K. Çoban**, Hüseyin Sadıklar**, Mustafa Yaşınses* (Dk.28 E. Sarki*), Mamut Saine**, Geoffrey Massa* (Dk.67 Remzi*), Uğur Gök***, Bayram Anday* (Dk.75 H. Adal*)

YENİCAMİ: Ozan Moroğlu*, Ömer Gül**, Eray O. Halil***, Emin Atabek**, Salih Güvensoy*, Ünal Kaya**, Mehmet Göktaş**, Tansel Ekingen***, Mehmet Altın** (Dk.90 H. Ulukök), John Okoli**, John Ebuka Okoye**

GOLLER: Dk.39 Geoffrey Massa, Dk.45 (P) Uğur Gök, Dk.45+3 Bayram Anday, Dk.90+4 Mamut Saine (K.Kaymaklı) – Dk.48 John Okoli, Dk.73 John Ebuka Okoye (Yenicami)

SARI KARTLAR: Dk.21 Bayram Anday (K.Kaymaklı) – Dk.9 Tansel Ekingen, Dk.60 Ünal Kaya (Yenicami)

 

K-Pet Süper Lig’in 7’nci haftasında Küçük Kaymaklı ile Yenicami karşı karşıya geldi. Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan ve toplam 6 golün atıldığı karşılaşmada gülen taraf 4-2’lik skorla Küçük Kaymaklı oldu. K.Kaymaklı ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken, ikinci yarıya hızlı başlayan Yenicami skoru 3-2’ye getirdi. Maçın uzatma bölümlerinde K.Kaymaklı’nın kaydettiği gol 4-2 ile maçın skorunu belirledi. Bu sonuçla K.Kaymaklı puanını 15 yaparken, Yenicami 11 puanda kaldı.

 

haberici-002.jpg

 

İlk yarıda üç farklı Kaymaklı üstünlüğü

Karşılaşmanın ilk yarısında yaklaşık 35 dakikalık bölümde topa daha fazla hakim olan taraf Yenicami olsa da 39’uncu dakikada Massa’nın kafa golü, 45’inci dakikada Tansel’in H. Sadıklar’a müdahalesi sonrasında Uğur’un penaltı golü ve 45+3’üncü dakikada Bayram’ın kullandığı ve direk kale içine giderken kaleci Ozan’ın müdahale etmekte zorlandığı topun gol olarak sayılması ile birlikte ev sahibi ekip ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

 

İkinci yarıya Yenicami hızlı başladı ama Kaymaklı bitirdi

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Yenicami oldu. Yenicami önce 48’inci dakikada John Okoli, 73’üncü dakikada da John Ebuka Okoye’nin golleri ile farkı 1’e indirdi. Oyunun son bölümünde risk alarak hücuma daha fazla giden Yenicami karşısında K.Kaymaklı elde ettiği kontratak şansını iyi değerlendirerek Mamut Saine’nin golü ile maçın skorunu 4-2 olarak tayin etti.

Bu haber toplam 1953 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.