Derbi karanlıkta kaldı, tatil edildi

Derbi karanlıkta kaldı, tatil edildi

Northernland Kıbrıs Kupası yarı final 1. maçı olan Mağusa Türk Gücü – Tremeşeli Holding Dumlupınar karşılaşması stat ışıklandırılmasındaki arıza nedeniyle tatil edildi.

A+A-

Mağusa, Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda yer alan ve 0-0 devam ettiği esnada karşılaşmanın 11. dakikasında trafonun ateş alması sonrası ışıklar kapanırken, 45 dakikalık çalışmanın ardından ışıklar yeniden aydınlandı. Bu esnada oyuncular saha içerisinde müsabakanın yeniden başlamasını bekledi. Ancak 20. dakikada tekrar ışıkların kapanması sonrasında müsabaka yarına tatil edildi. Maç yarın aynı statta saat 15.30’da 20. dakikada kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca her iki takımın Pazar günü oynayacakları Süper Lig karşılaşmaları da bir gün sonraya, yani pazartesi gününe alındı. Konu ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu şu açıklamayı yaptı:

 

SPOR KAMUOYUNUN DİKKATİNE,

Northernland Kıbrıs Kupası’nda yarı final ilk maçında Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanan Mağusa Türk Gücü - Tremeşeli H. Dumlupınar TSK karşılaşması stat ışıklarında yaşanan arıza nedeniyle 20. dakikada tatil edilmiştir. İlgili karşılaşma yarın (04.04.2024) aynı statta saat 15:30’da kaldığı yerden devam edecektir.

Alınan karar doğrultusunda Mağusa Türk Gücü ve Tremeşeli H. Dumlupınar TSK takımlarının AKSA Süper Lig’de 26. haftada oynayacağı karşılaşmalar da 1 gün sonraya alınmıştır. Bu bağlamda Tremeşeli H. Dumlupınar TSK - Yeniboğaziçi DSK ve Küçük Kaymaklı TSK - Mağusa Türk Gücü karşılaşmaları 8 Nisan 2024 Pazartesi, saat 15:30’a ertelenmiştir.

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.