Depremzede sporculardan ücret alınmayacak

Depremzede sporculardan ücret alınmayacak

Kickboks ve Muaythai Federasyonu’ndan anlamlı karar

A+A-

Kickboks ve Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan karara göre depremzede sporculardan herhangi bir ücret alınmayacak.

Federasyon Başkanı Niyazi Demirel yaptığı açıklamada; “Türkiye’de meydana gelen deprem felaketi nedeni ile ülke olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Deprem felaketinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Depremzedelere yardımcı olmak ve yaralarını sarmak hepimizin bir insanlık görevidir.” İfadelerini kullandı.

Demirel, Yaşanan deprem felaketinde evsiz kalan birçok kişinin ülkemizde yaşayan yakınlarının yanına sığınmış durumda olduğunu, bu kişiler arasında federasyonun yürüttüğü spor dallarında faaliyette bulunan sporcular da bulunduğunu, bu sporculara sahip çıkmak ve onlara biraz olsun katkıda bulunmak maksadı ile Yönetim Kurulu’nun 10 Mart 2023 tarihinde aldığı karar ile depremzede sporculardan federasyon tarafından düzenlenecek her türlü faaliyetler için (Lisans Ücreti, Sınav Ücreti, Kurs Ücreti vb.) herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini belirtti.

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.