‘Deprem Şehitleri’ turnuvasında yarı finalistler belli oldu

‘Deprem Şehitleri’ turnuvasında yarı finalistler belli oldu

Türkiye’deki deprem felaketinde ülkemizden yitip giden canlar anısına oynanan ‘Deprem Şehitleri’ turnuvasında hafta sonu oynanan maçların ardından yarı finalistler belli oldu.

A+A-

Türkiye’deki deprem felaketinde ülkemizden yitip giden canlar anısına oynanan ‘Deprem Şehitleri’ turnuvasında hafta sonu oynanan maçların ardından yarı finalistler belli oldu. Yarı finale Mağusa Karması, İskele Karması, Mesarya Karması ve Alsancak Karması kaldı.

Turnuvada yarı final karşılaşmaları 1 Haziran Perşembe akşamı Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak. Gerçekleşen kura çekimi sonrasında Mesarya Karması ile İskele Karması, Mağusa Karması ile Alsancak Karması eşleşti. Perşembe günü 17.30’da Mesarya Karması - İskele Karması, 19.30’da ise Mağusa Karması – Alsancak Karması maçları oynanacak.

Yarı finali geçen iki takım ise 6 Haziran’da Atatürk Stadı’ndaki finale yükselecek. Aynı tarihte 3’ünclük maçı da oynanacak.

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği öncülüğünde oynanan ‘Deprem Şehitleri’ turnuvasına Futbol Kulüpler Birliği, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, Futbolcular Derneği ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu da katkı koyuyor.

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı

 

Bu haber toplam 614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.