Denktaş Kupası’nda DAÜ çifte şampiyon

Denktaş Kupası’nda DAÜ çifte şampiyon

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen ve bu yıl 14’üncüsü oynanan Rauf Raif Denktaş Kupası’nda Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kadınlarda ve erkeklerde şampiyon oldu.

A+A-

Lefkoşa, Atatürk Spor Salonu’nda yer alan ilk finalde DAÜ ile Erenköy Karpaz Belediyesi erkek takımları karşı karşıya geldi.

Müsabakadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan DAÜ bu anlamlı kupayı müzesine götürdü.

Müsabakanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle takımlara ve görevli hakemlere ödülleri Ender Denktaş Vangöl tarafından takdim edildi.

 

Kadınlarda 145 dakikalık heyecan

Erkekler finalinin ardından kadınlar finalinde DAÜ ile Koopbank Lefkoşa Voleybol Akademi (LVA) karşı karşıya geldi.

Baştan sona büyük mücadeleye sahne olan maçta sporcuların ortaya koyduğu performans izleyenler tarafından takdirle karşılandı. Müsabakanın ilk setini kazanan Koop Bank LVA oldu. 2. ve 3. sette üstün olan taraf DAÜ oldu ve 2-1 üstünlük yakaladı. Koop Bank LVA 4. seti kazanarak durumu 2-2’ye getirdi. Şampiyonu belirleyecek olan final setinde daha az hata yapan taraf DAÜ oldu. Bu sonuçla müsabakayı 3-2 kazanan DAÜ 14. Rauf R. Denktaş Kupasını müzesine götürdü. 

Müsabakanın ardından düzenlenen törenle takımlara ve görevli hakemlere ödülleri Ender Denktaş Vangöl tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.