Denizli: Öyle bir durum olursa memnuniyetle

Denizli: Öyle bir durum olursa memnuniyetle

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Mustafa Denizli’ye ülkemizdeki futbol için katkı çağrısı yaptı

A+A-

Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, D-Smart’ta yayınlanan ‘Efsaneler’ programının konuğu Mustafa Denizli’ye “Buranın futboluna da katkınız olabilirse bizi çok mutlu eder” ifadelerini kullandı. Denizli ise Tatar’a “Bir gün öyle bir durum olursa memnuniyetle” yanıtını verdi.

D-Smart'ta yayınlanan 'Efsaneler' programının yeni bölümünde Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamış tek teknik adam Mustafa Denizli'yi konuk etti.

Programda Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın, “Türk futbolunun duayenlerindensiniz, yıllardan beri başarılarınızı izliyoruz. KKTC'de de futbola çok meraklı var. Buradaki insanların çoğu Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ı destekliyorlar. O yüzden sizi yakından izliyoruz. Buranın futboluna da katkınız olabilirse bizi çok mutlu eder, başarılar diliyorum. Sizin başarınız hepimizin başarısıdır. Türk futbolunun gururusunuz, dolayısıyla sizinle gurur duyuyoruz” sözleri üzerine Mustafa Denizli, “Sayın Cumhurbaşkanına düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. Ben Kıbrıs'a yakın bir insanım, rahmetli Denktaş zamanından itibaren. Dolayısıyla böyle bir ortam olursa memnuniyetle. Hatta Kıbrıs vatandaşlık işlemlerim devam ediyor. O dönem Sayın Denktaş'ın davetlisi olarak gitmiştim Kıbrıs'a. Kıbrıs'ta birçok dostum var. Türkiye'de en yakın arkadaşım oraya ilk feribot seferlerini başlatan insandı. Kıbrıs'ta şu anda çok yakın ilişkiler içinde olduğum insanlar bulunuyor. Bir gün öyle bir durum olursa memnuniyetle. Sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler