“Denizli küllerinden doğacak”

“Denizli küllerinden doğacak”

Denizli Spor Kulübü başkanı Ekrem Gazi Özuysal açıklamalarda bulundu.

A+A-

Recep Özkamalı

Denizli Spor Kulübü başkanı Ekrem Gazi Özuysal YENİDÜZEN Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunarak, Denizli’nin önümüzdeki sezon layık olduğu yere tekrar döneceğini ifade etti, “Denizli küllerinden doğacak” dedi.

Bir önceki yıl bir hakem hatasıyla Süper Lig’in kapısından geri çevrildiklerini söyleyen başkan Özuysal, geçtiğimiz yıl ise şanssızlıkların peşlerini bırakmadığını ve şampiyonluğa oynaması gereken bir kadronun ne yazık ki bu yıl BTM’de mücadele etmek zorunda kaldığını söyledi.

 

Özuysal: “Formayı ıslatmak isteyenlerle yolumuza devam edeceğiz”

Özuysal sözlerine şöyle devam etti: “Bulunduğumuz ligde misafir olduğumuzu biliyoruz. Biz altyapısı güçlü olan bir kulübüz. Bizim altyapımızdan çıkan oyuncuların ülke futbol gündemini meşgul ettiğini hep birlikte görüyoruz. Yeni yıldızlar üretmeye devam edeceğiz. Takımın kimyasını bozacak oyunculara ihtiyacımız yok. Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda bu yıl kulübümüzün bünyesinde bulunan hiçbir futbolcuyu satmayacağız. Futbolcularımızla oturup konuşacağız bu formayı ıslatmak isteyenlerle yolumuza devam edeceğiz, oynamak istemeyenlerin yerine de takviyeler yapabiliriz”

 

“Hiçbir futbolcumuz satılık değildir”

“Şunu açıklıkla ifade ediyoruz ki Denizli’nin hiçbir futbolcusu satılık değildir” diyerek sözlerini sürdüren Denizli Spor Kulübü Başkanı Ekrem Gazi Özuysal: “Denizli otuz iki yıllık mazisiyle köklü ve geleneklerine bağlı bir kulüptür. Futbolcu altyapısının yanında fiziksel altyapımızı da her geçen gün ileriye taşıyoruz. Çim sahamız, tribünlerimiz, antrenman sahamız derken kulüp binamızı da el birliği ile hizmete açtık. Batı bölgesinde söz sahibi takımlardan biriyiz. Hem bölgemizin hem de kulübümüzün adını daha yükseklere taşıyacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Camiamızın ve kulübümüze gönül verenlerin yüzünü bu yıl güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2042 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.