Denerel, Malatyaspor’a veda etti

Denerel, Malatyaspor’a veda etti

Kıbrıslı Türk doktor Nevzad Denerel, Yeni Malatyaspor’daki takım doktorluğu görevinden ayrıldı

A+A-

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da kulüp doktoru olarak görev yapan Kıbrıslı Türk doktor Nevzad Denerel, bu görevinden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Denerel, kulüpte bulunmaktan büyük keyif aldığını belirterek kendisine gösterilen saygı ve değerden dolayı teşekkür etti.

Denerel’in vedası ile ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Acısıyla tatlısıyla bir görevi daha tamamlayıp Yeni Malatyaspor Kulüp Doktorluğu görevimden bir süre önce ayrıldım. Pandeminin de etkisiyle benim ve ailem için çok zor bir sezon oldu. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Yeni Malatyaspor kulübünde bulunmaktan büyük keyif aldım. Bir yıldan biraz fazla süren bu dönem içerisinde evde olamadığım dönemlerde dimdik duran sevgili eşim Simge Bartak’a minnettarım.

2019-20 sezonu boyunca Yeni Malatyaspor Kulübü çatısı altında birlikte çalıştığım başta Sağlık ekibim olmak üzere aşçısından, çaycısına, malzemecisinden, tercümanına tesisteki tüm çalışma arkadaşlarıma bana gösterdikleri yakınlıktan dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Çalıştığım tüm teknik kadrolar, Kulüp Müdürümüz, Sportif Direktörümüz, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve başkanımıza da mesleki yönden bana gösterdikleri saygı ve verdikleri değer için de özellikle teşekkür ederim.

2020-2021 sezonunda tüm Yeni Malatyaspor ailesine sağlıklı başarılı bir sezon dilerim. Hakkınızı helal edin. Sağlıcakla kalın. Önümüzdeki dönem içerisinde KKTC de @healthteamsmc kliniğimde hastalarımıza hizmet vermeye devam edeceğim”

Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.