Demir için tek yürek oldular

Demir için tek yürek oldular

Değirmenlik Belediyesi ve Değirmenlik Spor Kulübü, lösemi teşhisi konan Yenicami akademi sporcusu Demir Müezzinler için etkinlik düzenledi.

A+A-

Değirmenlik Belediyesi ve Değirmenlik Spor Kulübü, lösemi teşhisi konan 8 yaşındaki Yenicami akademi sporcusu Demir Müezzinler için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda Demir için 16 takım bir araya geldi ve mücadele etti.

 

Karavezirler etkinliğin önemini anlattı

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, bütün takımları tek tek ziyaret ederek, etkinliğin anlam ve önemini anlattı.

2008 ve üzeri doğumlu çocukların katıldığı turnuvada, küçük futbolcuların farkındalığından etkilenen Başkan Ali Karavezirler, yardım amacıyla bir ayaya gelinmesinin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

 

Gelir tedavi için kullanılacak

Turnuvaya katılıp maddi-manevi katkı sağlayan futbol kulüpleri; Değirmenlik, Değirmenlik (2009), Cihangir, Dilekkaya Akademi, Yenicami, Dumlupınar, Türk Ocağı, Baf Ülkü Yurdu, Gençlik Gücü, Kaplıca 61, İskele Trabzon, Doğan Türk Birliği, Esentepe, Çetinkaya, Dörtyol ve Beşiktaş Futbol Okulu oldu.

Pazar günü gerçekleşen etkinlikten elde edilen tüm gelir, Demir Müezzinler’in tedavisinde kullanılacak.

 

“Turnuvanın Yıldızı” ödülü Demir’e verildi

Etkinlik; Başbakalık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Spor Dairesi, 14. Zırhlı Tugay, Ektam Ltd., Erülkü Süpermarket, Şener Ltd., Fima Süpermarket, Gıda Ltd., Başman Ltd. ve Halis Köy Süt Ürünleri sponsorluklarıyla gerçekleşti. Dereceye girenlere ödüllerini Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler verdi. “Turnuvanın Yıldızı” özel ödülü ise Demir Müezzinler’e verildi. Turnuvada sıralama şu şekilde oluştu:

 

1. Yenicami Ağdelen Kulübü

2. Türk Ocağı Limasol

3. Baf Ülkü Yurdu

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.