Değirmenlik’te sakatlık sıkıntısı

Değirmenlik’te sakatlık sıkıntısı

Değirmenlik’te yedi futbolcunun sakatlığı, Yenicami maçı öncesi sıkıntı yarattı

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik’te hafta sonu oynanacak olan Yenicami maçı öncesinde sakat oyuncuların çokluğu sıkıntı yaratıyor. Çeşitli sakatlıkları bulunan yedi futbolcunun büyük bir bölümünün Yenicami maçında forma giyememe ihtimali söz konusu.

Hamitköy ile oynanan müsabaka öncesinde ısınırken kasığından sakatlık yaşayan Bahadır Göçben’in Yenicami maçı öncesinde oynaması zor görülüyor. Maç esnasında sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalan Kasım Tağman’ın da arka adalesinde gerilme oluştu. Golcü oyuncunun da Yenicami maçında oynama ihtimali oldukça düşük.

Hücuma yönelik orta alan oyuncusu Şükrü Erdoğan’ın da daha önceden var olan diz kapağı tendiniti sakatlığından dolayı ağrıları artarken, Hamitköy maçında oynamayan ve pupis sakatlığı bulunan Halil Uçar’ın da Yenicami maçında forma giyme ihtimali oldukça az. Hamitköy maçında gözlerinde enfeksiyon olmasına rağmen forma giyen Burak Koçar’ın bu rahatsızlığının daha da ilerlediği, durumunun hafta içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi.

Bu isimlerden ayrı olarak ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle sakatlık yaşayan Barkın Özaşık ile iç baldırında gerilme olan Ulaş Candanal’ın Yenicami maçında forma giyme şansının diğer oyunculara oranla yüksek olduğu bilgisi edinildi.

Miracle Değirmenlik, Aksa Süper Lig’in 13. haftasında Pazar günü Sadık Cemil Stadı’nda saat 14.00’te Yenicami’yi konuk edecek.

Bu haber toplam 1082 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.