Değirmenlik resmi açılışını yaptı

Değirmenlik resmi açılışını yaptı

Miracle Değirmenlik, Birinci Lig’de şampiyonluk hedefi ile sezon açılışını gerçekleştirdi

A+A-

Birinci Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik, resmi sezon açılışını dün Sadık Cemil Stadyumunda gerçekleştirdi. Akademi oyuncularının da katıldığını sezon açılışında Teknik Direktör Özgü Bayraktar ve Kulüp Başkanı Hakan Törehan açılış öncesi konuşma yaptı.

degirmenlik-2.jpg

Bayraktar: İyi bir kadro ile yola çıkıyoruz

Miracle Değirmenlik Teknik Direktörü Özgü Bayraktar yaptığı konuşmada iyi ve tecrübeli bir kadro ile yola çıkacaklarını, hedeflerinin elbette Süper Lig olduğunu söyledi. Çok kaliteli ve deneyimli oyuncu grubu ile ligde zorlu sürece hazırlanacaklarını ifade eden Özgü Bayraktar, çok çalışarak hak ettikleri Süper Lige döneceklerini belirtti. Sezon öncesi çalışmaları kapsamında bir yurtiçi bir de yurt dışı kampı gerçekleştireceklerini ifade eden Bayraktar, tüm planlamalarının hazır olduğunu sözlerine ekledi.

degirmenlik-3.jpg

Törehan: Takımıma güveniyorum

Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan yaptığı konuşmada yeni sezonun tüm futbol kesimine hayırlı olmasını diledi. Değirmenlik olarak Süper Lig parolası ile yola çıktıklarını ifade eden Törehan, takımının bu ligde iyi ve kaliteli sonuçlar alarak Süper Lige döneceğine inandığını belirtti. Çok kaliteli bir teknik ekip ve tecrübeli oyuncu grubu ile yola çıktıklarını aktaran Törehan, takımının yeni sezonda kaliteli futbolu ile adından söz ettireceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.