Değirmenlik, Antalya’da hazırlanacak

Değirmenlik, Antalya’da hazırlanacak

AKSA Süper Lig’de ilk yarıyı 31 puanla liderin 12 puan gerisinde dördüncü sırada tamamlayan Miracle Değirmenlik, ikinci yarı hazırlıklarına 3 Ocak’ta başlayacak.

A+A-

AKSA Süper Lig’de ilk yarıyı 31 puanla liderin 12 puan gerisinde dördüncü sırada tamamlayan Miracle Değirmenlik, ikinci yarı hazırlıklarına 3 Ocak’ta başlayacak. Kendi tesislerinde performans testleri ile çalışmalara başlayacak olan Değirmenlik, ardından 4-12 Ocak tarihlerinde Antalya’da sekiz günlük bir kamp çalışması geçekleştirecek.

Değirmenlik teknik direktörü Özgü Bayraktar, performans testleri ile başlayacak olan çalışmaların ardından Antalya’da kamp çalışması ile hazırlıklara devam edeceklerini belirtti. Kamp sonrası planların henüz netleşmediğini söyleyen Bayraktar, “Kupada kuranın çekilmemesi plan yapmamızı engelliyor. Kura sonrası plan hakkında daha iyi konuşabilirim” açıklamasını yaptı.

Akabueze gitmesi söz konusu değil

Değirmenlik Teknik Direktörü özgür Bayraktar, yabancı oyuncuları Emmanuel Akabueze’nin takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirtti. Türkiye’ye transfer olacağı iddiaları üzerine Bayraktar, “Biz kampa katılacakmış gibi plan yaptık. Daha önceki kulübü Bandırmaspor ile zaten sorunları var. Ondan dolayı lisansı orada olduğu için başka bir kulübe gitmesi de söz konusu değil” açıklamasını yaptı.

Sağ ve sol beke takviye

Bayraktar transfer çalışmaları hakkında da bilgi verirken, sağ ve sol bek mevkilerine takviye yapmak istediklerini açıkladı. Bayraktar özellikle hem Ulaş Candanal, hem de Hasan Ulukök’ten çok memnun olduğunu, onları yedekleyebilecek, en az onlar kadar iki iyi oyuncu transfer etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 725 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.