Davulcu yuvaya geri döndü

Davulcu yuvaya geri döndü

Aksa Süper Lig ekiplerinden Cihangir'de Emre Perçinci'den boşalan teknik direktörlük görevine takımı daha önce de çalıştıran Toygar Davulcu getirildi

A+A-

Aksa Süper Lig ekiplerinden Cihangir ile Teknik Direktör Emre Perçinci yolları ayırma kararı aldı. Yaşanan ayrılık sonrası takımı daha önce de çalıştıran, tarihteki en önemli başarı olan Kıbrıs Kupası şampiyonluğu yaşatan Toygar Davulcu ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.

 

Perçinci ile yollar ayrıldı

Cihangir ile Emre Perçinci bugün sabah gerçekleştirdiği toplantının ardından ayrılık kararı aldı. Ligde dördüncü hafta göreve gelen Perçinci nezaretindeki Cihangir sırası ile Hamitköy ve Göçmenköy karşılaşmalarından galibiyetle ayrılmıştı. Bu maçların ardından oynanan 7 maçta sadece 2 beraberlik alan ve 5 yenilgi yaşayan Cihangir, 12 haftası geride kalan ligde 11. sıraya geriledi.

 

Takım Davulcu’ya emanet

Sabah saatlerinde yaşanan ayrılığın ardından elini çabuk tutan Cihangir, Toygar Davulcu ile anlaşma sağladı. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Cihangir Gençlik Spor Kulübü yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda teknik direktör Emre Perçinci ve ekibi ile yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Emre Perçinci hocamıza, Tugay Atiker hocamıza, Cemil Murat hocamıza, Berkem Ertürk hocamıza camiamıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Başarılar dileriz. Teknik direktör Toygar Davulcu ile anlaşma sağlanmıştır. Toygar Davulcu hocamıza da hoşgeldin der başarılar dileriz.”

 

İkinci kez Cihangir’in başında

Teknik direktör Toygar Davulcu daha önce de Cihangir’de görev yapmış, kulüp tarihinin en önemli başarısı elde edilmişti. 2017-18 sezonunda Kıbrıs Kupası finalinde Mağusa Türk Gücü’nü 3-1 yenen Cihangir, kupayı Davulcu nezaretinde kazanma başarısı göstermişti.

 

İkinci ayrılık

Cihangir’de yaşanan bu yol ayrımı, sezonun ikinci teknik adam ayrılığı oldu. Sezona Hasan Burgaç nezaretinde giriş yapan Mesarya ekibi, üçüncü haftada yol ayrımına gitmişti. Ardından dokuz haftalık Perçinci döneminin ardından ikinci ayrılık gerçekleşirken Toygar Davulcu takımın başına getirilmiş oldu.

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum