Davulcu: “Yunus ile ilgili süreç devam ediyor, bekleyip göreceğiz”

Davulcu: “Yunus ile ilgili süreç devam ediyor, bekleyip göreceğiz”

Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu kalecileri Yunus Yeşilırmak’ın sağlık durumu hakkında konuştu.

A+A-

Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu kalecileri Yunus Yeşilırmak’ın sağlık durumu hakkında konuştu.

Hamitköy ile oynadıkları maçın ardından Bayrak Radyosu’nda yayınlanan ‘Maç Sonu’ programına bağlanan deneyimli teknik adam deneyimli kalecinin risk yüzdeliğinin %1’e düştüğünü aktararak, şu an için beklemede olduklarını söyledi.

Yunus Yeşilırmak ligin 2’nci haftasında oynadıkları Mesarya maçında kalp sorunu yaşamış, maçın ardından Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak kendisine anjiyo yapılmıştı.

Davulcu şunları söyledi:

“Yunus’ta tetkikler devam ediyor. Son kontrollerinde risk yüzdeliği %1’e düştü. Bunun % 0’a düşmesi lazım. Bu noktada bekleyip göreceğiz. Elbette ki, sezon başı bu tür efor testlerini yapıyoruz ancak doktorumuz Gülgün hanım bizlere, bu durumun efor testinde saptanacak bir durum olmadığını ve anjiyo sonrasında tespit edildiğini söyledi. Yunus’a yapılan anjiyoda kendisine 2 stent takıldı. İlk başlarda %10’luk riski vardı, sonra ilk %6’ya sonra %3’e şimdi de %1’e düştü. Bunun %0 olması durumunda 15 dakikalık yürüyüşlerle birlikte devam edebilir konumuna gelecek. Tabii, bunu bizlere doktorlarımız söyleyecek, Yunus da oynamak isterse oynayacak. Sonuçta bu bir sağlıktır. Yunus ne karar alırsa biz ona saygı duymak zorundayız. Yunus’u büyük ümitlerle transfer ettik. Hem tecrübesinden, hem de kariyerinden memnunuz. O da bizden memnun. Maç öncesinde kendisiyle konuştuk. Oynamak istiyor, risk açısından da korkusu var. Sonuçta bu bir süreçtir. Yaşayarak göreceğiz.”

Bu haber toplam 574 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.