Davulcu: “Kazanmak için mücadele edeceğiz”

Davulcu: “Kazanmak için mücadele edeceğiz”

Süper Lig’de 10 maçtır yenilmeyen Cihangir’de hedef bu seriyi 11 maça çıkarmak. Ligin 20’nci haftasında Yenicami’yi konuk edecek olan Cihangir, bu maçı kazanmak istiyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Cihangir, hafta sonunda oynayacağı Yenicami maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu zorlu maç öncesinde YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Toygar Davulcu, keyif veren bir maç seyretmek ve mücadeleyi kazanmak istediklerini söyledi. Takımda havanın son derece iyi durumda olduğunu belirten deneyimli teknik adam, ligin sonuna kadar yarış içerisinde olmayı hedeflediklerini de ifade etti.

Northenland Kıbrıs Kupası’nda Mağusa Türk Gücü eşleşmesini de yorumlayan tecrübeli teknik adam, “Öncelikli hedefimiz güçlü rakibimizi eleyebilmek” şeklinde yorum yaptı.

“Yenicami maçı zor geçecek”

Cihangir teknik patronu Toygar Davulcu, Cumartesi günü karşılaşacakları Yenicami maçını kazanmak istediklerini söyledi, sadece bu maçın değil, her maçın kendileri için büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi.  Davulcu, “Yenicami ülkemizde ayağı pası en iyi oynayan, sahada en iyi organize olan ekiplerden bir tanesidir. Yenicami ile bundan önceki oynadığımız maçlar da keyif veren maçlardı. Cumartesi günü oynanacak olan bu maçın hem bize, hem de seyredenlere keyif vermesini diliyorum. Sahada kazanmak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“İyi bir ortamımız var…”

Deneyimli teknik adam, hem ligde ikinci sırada olmalarının, hem de kupada yollarına devam etmelerinin önemli bir başarı olduğuna dikkat çekti. Davulcu, “Sezon başından beri iyi bir aile ortamımız var. Bu güzel birliktelik sahadaki futbolumuza ve aldığımız sonuçlara olumlu yansıyor. Bu, bizim için çok önemli, sezon sonuna kadar çekişmenin içerisinde olmak istiyoruz” dedi.

“MTG, ülke futbolunun en büyük kulüplerinden bir tanesi…”

Hem Süper Lig’de takipçisi oldukları, hem de Northenland Kıbrıs Kupası’nda çeyrek finaldeki rakipleri Mağusa Türk Gücü hakkında da konuşan Davulcu, “Bizim MTG’ye çok büyük bir saygımız var. Ülke futbolunun en büyük kulüplerinden bir tanesi… Onlarla bu pozisyonda yarışmış olmamız bile bizim için gurur vericidir. Ümit ederim ki, sezon sonuna kadar bu heyecanı yaşar ve yaşatırız. Önümüzdeki 20 gün içerisinde 1 lig, iki de kupa olmak üzere MTG ile 3 maçta karşılaşacağız. Tüm karşılaşmalar da iki ekip için zor geçecek” şeklinde görüş bildirdi.

“Öncelikli hedefimiz rakibimizi eleyebilmek…”

Northenland Kıbrıs Kupası’nda çeyrek finalinde Mağusa Türk Gücü ile eşleştiklerini belirten Toygar Davulcu, çok zor bir rakibe karşı mücadele edeceklerini yineleyerek, öncelikli hedeflerinin güçlü rakiplerini eleyebilmek olduğunu söyledi. Kupada final oynamak istediklerini belirten deneyimli teknik adam, bu yoldaki engelleri geçebilmek için de mücadelelerini vereceklerini sözlerine ekledi.

Lider Mağusa Türk Gücü’nün takipçisi…

Cihangir, AKSA Süper Lig’de bu sezon şu ana kadar oynadığı 19 maçta 15 galibiyet, 3 beraberlik, 1 de mağlubiyetle 48 puan toplarken, maç fazlasıyla lider Mağusa Türk Gücü’nün 1 puan gerisinde, 2’nci sırada bulunuyor.

10 maçtır yenilmiyor…

Cihangir, bu sezonki tek mağlubiyetini ligin 9’uncu haftasında rakibi Mağusa Türk Gücü’ne karşı aldı. Mavi kırmızılı ekip, o haftanın ardından çıktığı 10 karşılaşmadan da galip ayrılmayı başardı.

Bu haber toplam 642 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.