DAÜ, voleybolda fark yarattı

DAÜ, voleybolda fark yarattı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı DAÜ Voleybol Takımları, KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen farklı yaş gruplarındaki liglerde büyük bir başarı elde etti.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı DAÜ Voleybol Takımları, KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen farklı yaş gruplarındaki liglerde büyük bir başarı elde ederek, toplam 8 kategorinin yer aldığı müsabakalarda, tamamlanan 7 kategorinin 5’inde şampiyonluğu kazandı. 8. kategori olan yıldız kızlar kategorisi sürerken, DAÜ Yıldız Kızlar Voleybol Takımı bu kategoride de finalde şampiyonluk mücadelesi veriyor. DAÜ Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, 10 Mayıs’ta DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanacak final müsabakasının ikinci ayağında Karpaz Gate Marina ile karşılaşacak.

 

DAÜ’nün yenilgisiz sampiyonları

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen ligler, Aralık ayında Büyükler ve Küçükler kategorisinde oynanan karşılaşmalarla başladı. DAÜ Büyük Kadınlar Voleybol Takımı sezonu yenilgisiz şampiyon olarak tamamlarken, Rauf Denktaş Kupası’nı ve Süper Kupa’yı da DAÜ’ye getirdi. DAÜ 15 Yaş Altı Erkekler Voleybol Takımı finalde Çamlık Spor takımını oynanan iki final müsabakasında da mağlup ederek sezonu yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı. DAÜ Genç Erkekler ve Kadınlar Voleybol Takımları liglerini yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı. DAÜ Yıldız Erkekler Voleybol Takımı da yenilgisiz şampiyon oldu.

DAÜ 14 Yaş Altı Kızlar Voleybol Takımı, klasman grubunu üçüncü tamamladı. DAÜ Büyük Erkekler Voleybol Takımı da yalnızca 17 yaş ortalamasıyla oluşturduğu genç kadro ile ligi üçüncü tamamlayarak, uzun yıllar bir arada oynayacak ve KKTC voleybolunun geleceği için önem taşıyan bir takım oluşturdu. DAÜ Yıldız Kızlar Voleybol takımının, finalde şampiyonluğu elde etmesi halinde DAÜ 8’de 6 yaparak önemli bir başarıya imza atmış olacak. DAÜ Büyük Erkekler Voleybol Takımı’nın antrenörlüğünü Ecevit S. Cankat, Büyük Kadınlar – U14 – U16 – U18 Erkek ve Kız takımlarının antrenörlüğünü Kemal Derebey, U15 – U17 – U19 Erkek ve Kız Takımları’nın antrenörlüğünü de Hasan Küdenler yürütüyor.

voleybol-sampiyonluklar-1.jpg

Bu haber toplam 838 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.