DAÜ çifte şampiyon

DAÜ çifte şampiyon

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen büyükler liglerinde 2023-24 sezonu şampiyonu kadınlarda ve erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oldu.

A+A-

Final serisi üçüncü maçında rakiplerini mağlup eden DAÜ, şampiyonluğunu ilan etti.

 

DAÜ kadınları kupanın ardından lig şampiyonu oldu

Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda Salı günü ilk olarak DAÜ ile Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) kadınlar final serisi üçüncü maçı oynandı. Seride 2-1 önde bulunan DAÜ, rakibini 3-0 mağlup ederek seriyi 3-1’e taşıdı ve şampiyonluğunu ilan etti. DAÜ kadın takımı böylelikle Rauf Raif Denktaş Kupası’nın ardından lig şampiyonluğunu da elde etti.

Müsabakanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları,  görevli hakemlere anı plaketleri Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya ve Asbaşkan Buran Atakan tarafından takdim edildi.

dau-kadin.jpg

Büyük Erkeklerde Şampiyon DAÜ

Kadınlar final serisi mücadelesinin ardından erkeklerde DAÜ ile Çamlık Spor serisinin üçüncü maçında karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında seride 2-1 önde bulunan DAÜ, maçı 3-0 kazanarak seriyi 3-1’e taşıyarak mutlu sona ulaştı.

Müsabakanın ardından düzenlenen törenle önce müsabakada görevli hakemlere anı plaketleri takdim edildi. Daha sonra Şampiyon DAÜ ve finalist Çamlık Spor takımlarına kupa ve madalyaları Asbaşkan Buran Atakan tarafından takdim edildi.

dau-erkek.jpg

22. Süper Kupa Finalleri 2 Nisan Salı akşamı oynanacak

2023-2024 sezonu programı içerisinde yer alan 22. Süper Kupa finalleri 2 Nisan Salı akşamı Lefkoşa, Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Lig ve 12. Rauf Denktaş Kupası şampiyonlarının belli olmasının ardından büyükler kategorisinde sezonun son kupaları sahiplerini bulacak.

Kadınlarda lig ve 12. Rauf Denktaş Kupası Şampiyonu DAÜ ile lig ikincisi Çamlık Spor 22. Süper Kupa için karşı karşıya gelecek.

Erkeklerde lig şampiyonu DAÜ ile 12. Rauf Denktaş Kupası Şampiyonu Çamlık Spor büyük erkeklerdeki son Kupa için karşı karşıya gelecek.

 

22. Süper Kupa Finalleri Programı

2 Nisan Salı

Kadınlar Finali

DAÜ - GMBÇS 18.30 Atatürk Spor Salonu

Erkekler Finali

DAÜ- GMBÇS 20.00 Atatürk Spor Salonu

Bu haber toplam 558 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.