Darts’a Deniz Plaza damgası

Darts’a Deniz Plaza damgası

Dartsta süper lig şampiyonluğu ile kulüplerarası ferdi şampiyonluğu kazanan Deniz Plaza, Federasyon kapsında da mutlu sona ulaştı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen 2016-2017 Darts Sezonu tamamlandı. Federasyon Kupası Final Grubu maçlarıyla sona eren sezona Deniz Plaza damga vuran takım oldu.

Deniz Plaza Efes Pilsen Süper Lig Şampiyonluğu ile Kulüplerarası Ferdi Darts Şampiyonluğu’na Federasyon Kupası Şampiyonluğu’nu da ekledi.

Kulüplerarası Ferdi Darts Şampiyonası’nda ferdi şampiyonluk kazanan Faik Amcaoğlu’nu da bünyesinde bulunduran Deniz Plaza, 2016-17 sezonunda birincilikleri ve kupaları kimseye bırakmadı.  

 

Kupa şampiyonluğu rahat geldi

Darts Federasyonu Kupası, final grubu maçları geçtiğimiz hafta sonu Lefkoşa Bedesten’de oynandı. 

Güzelyurt Darts Birliği, Deniz Plaza, Minareliköy ve Lefkoşa Spor Birliği’nin mücadele verdiği Final Grubu müsabakalarında kazanan Deniz Plaza oldu ve Federasyon Kupası’nı müzesine götürdü. 

 

Güzelyurt Darts Birliği Lisanları ibraz edemedi

Maçlar öncesi yapılan kura çekiminde Deniz Plaza, Minareliköy’le, Güzelyurt Darts Birliği (GDB), Lefkoşa Spor Birliği ile eşleşti. 

Deniz Plaza rakibini 9-1 yenerek adını finale yazdırdı. GBD ise lisanları müsabakaya yetiştirememesi nedeniyle Lefkoşa Spor Birliği maçından 16-0 hükmen mağlup sayıldı. Bu sonuçla Lefkoşa Spor Birliği, direkt olarak finale çıktı.  

Deniz Plaza ile Lefkoşa Spor Birliği arasında yapılan maçı kazanan Deniz Plaza, 2016-17 Darts Sezonunda Darts Federasyon Kupası şampiyonu oldu.

Bu yıl ilk liglerde mücadele eden Lefkoşa Spor Birliği ise federasyon kupası ikinciliğini kazandı. Sporcu lisanlarını, üçüncülük maçına yetiştirmeyi başaran GDB ise, Minareliköy’ü yenerek üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Bu arada 2016-17 sezonunda başarı olan takımlar ödüllerini 28 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek Ödül Balosu’nda alacak.   

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.