Danimarka kahramanlar gibi karşılandı

Danimarka kahramanlar gibi karşılandı

Danimarka Futbol Takımı ülkelerine geri döndü. Teknik direktör Kasper Hjulmand, Eriksen'in sağlığına dikkat çekerken, kaleci Schmeichel, İngiltere maçında gözüne yansıtılan lazer hakkında konuştu.

A+A-

Danimarka Milli Takımı, ülkelerinde kahramanlar gibi karşılandı. Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçında İngiltere’ye uzatmada 2-1 yenilen İskandinav ekibi, ülkeye döndü.

Teknik direktor Kasper Hjulmand, Christian Eriksen’in hayatta olmasının en önemli şey olduğunu söyledi.

"Bir şeyden çok memnunum. O da Christian’ın bizimle olması. Bu, benim için en önemli ve en öncelikli şey. Destek için minnettarım. Bu destek, oyunculara Belçika maçıyla beraber adım adım ilerlemeye yardımcı oldu. Bence en büyük ders, oyuncuların, teknik ekibin ve tüm Danimarka halkının muhteşem olduğunu deneyimlememiz oldu."

Kasper Schmeichel’a ise İngiltere maçı sırasında yüzüne tutulan lazer soruldu.

"Penaltı atışı sırasında etkilenmedim çünkü benim sağ tarafımda kaldı. Ancak ikinci yarıda fark ettim. Hakeme de söyledim. Ama diğer hakemlere bir şey söylemedi."

1992'de kazandıkları şampiyonluk sonrası ilk kez yarı finale yükselen Danimarka, grubun ilk maçında Christian Eriksen'in saha içinde kalbinin durmasıyla büyük bir şok yaşamış ancak gelen iyi haber sonrası yoluna devam etmişti.

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.