Dairelerde şampiyon Öğretmenler

Dairelerde şampiyon Öğretmenler

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası halı Saha Turnuvası tamamlandı

A+A-

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 12.’si Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Öğretmenler takımının şampiyonluğu ile noktalandı.

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvada final gecesi güzel maçlara sahne oldu. Çok kalabalık bir izleyici kitlesinin takip ettiği final maçlarının ardından ödül töreni ile dereceye girenlere ve turnuvaya katkı koyanlara kupa, madalya ve hediyeler verildi.

11-011.jpg

Üçüncü Vergi Dairesi, şampiyon Öğretmenler

Turnuvanın üçüncülük maçında Devlet Hastanesi ile Gelir Vergi Dairesi karşılaştı. Geçen yılın şampiyonu Vergi Dairesi bu maçı 6-3 kazanarak turnuva üçüncüsü oldu. Final maçında Öğretmenler ile Merkezi Cezaevi karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Öğretmenler 8-3 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

12-002.jpg

Maçların ardından ödül törenine geçildi. Necati Özsoy’un açılış konuşması yaptığı gecede organizasyon sorumlusu İbrahim Özsoy turnuva boyunca katkı koyan herkese teşekkür etti ve bu turnuvanın sürdürülmesine katkı koyan Işın Ramadan Cemil’e ayrıca teşekkür etti. Ardından konuşan Işın Ramadan Cemil de Merhum Hasan Ramadan Cemil’in ismini yaşatmak adına düzenlenen bu anlamlı turnuvada katkı koyan emek harcayan herkesi tebrik etti.

14-turnuva-ikincisi.jpg

Ödüller verildi

Turnuva final gecesine katılan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuşma yaparak turnuvayı her yıl organize eden Özsoy ailesine, turnuvanın düzenlenmesinde maddi manevi katkılar koyan Ramadan Cemil İşletmelerine ve tüm devlet daireleri takımlarına teşekkür etti.

17-sampiyon-ogretmenler.jpg

Tatar Merhum Hasan Ramadan Cemil’I de bu anmalı turnuva ile anmış olmanın önemine değindi.

Daha sonra turnuvaya katılan takımlara, hakemlere, dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeler verildi. Ayrıca şampiyon olan Öğretmenler takımı kadrosunda yer alan isimlere kura çekimi yapıldı ve 2 şanslı eşleri işe birlikte İstanbul tatili kazandı.   

Bu haber toplam 611 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.