Dairelerde finalin adı kondu

Dairelerde finalin adı kondu

Geleneksel Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın finaline gelindi.

A+A-

Geleneksel Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın finaline gelindi. Bu yıl da Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen turnuvada yarı final maçları önceki akşam oynandı.

Gençlik Gücü Halı Sahası’nda 1 aydır devam eden turnuvada 14 takım iki ayrı grupta mücadele etti ve gruplarını ilk 4 sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final maçlarının galipleri ile yarı finalde karşı karşıya geldi.

 

Yarı finaller heyecanlı geçti

Yarı final ilk maçında Gelir ve Vergi Dairesi ile Dr.B. N. Devlet Hastanesi takımları karşı karşıya geldi. Vergi Dairesi’nin 2-0 öne geçtiği maçta Devlet Hastanesi 2-2 beraberliği yakaladı. Maç penaltılara kalacak diye beklerken Vergi Dairesi son saniyede üstünlük golünü buldu ve karşılaşmada 3-2’lik galibiyetle finale yükselen taraf oldu. Gelir ve Vergi Dairesi’nin finaldeki rakibini belirleyecek ikinci yarı final maçı da hayli heyecanlı ve tempolu geçti.

Turnuvanın favori takımlarından Merkezi Cezaevi takımı ile Başbakanlık takımları karşı karşıya geldi. Merkezi Cezaevi takımının 2-0 öne geçtiği karşılaşmanın normal süresi 4-4 eşitlikle tamamlandı. Penaltı atışlarına geçilen maçta Başbakanlık penaltılarda 4-3’lük üstünlük sağladı rakibine ve 8-7’lik skorla adını finale yazdırmayı başardı.

 

Centilmenler belirlendi

Turnuvanın üçüncülük ve final maçı 10 Ekim Salı akşam Gençlik Gücü Halı Sahası’nda oynanacak. Üçüncülük maçı saat 19.00’da Devlet Hastanesi ile Merkezi Cezaevi takımları arasında oynanacak. Finalde ise Gelir ve Vergi Dairesi ile Başbakanlık takımları saat 20.00’da karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın centilmen takımları da belirlendi. A Grubu’nda Mağusa Serbest Liman Dairesi takımı, B Grubu’nda ise Din İşleri Başkanlığı takımı turnuvanın en centilmen takımları olarak seçildi ve centilmen takımlara da final gecesinde özel ödüller takdim edilecek.

Bu haber toplam 1397 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.