“Daha iyi bir Kaymaklı olacak”

“Daha iyi bir Kaymaklı olacak”

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da ikinci devre hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Derviş Kolcu, “Küçük Kaymaklı olarak hedefimiz ilk yarıya oranla daha iyi bir Kaymaklı olmak ve ligi ilk 5 takım içerisinde de tamamlamak” değerlendirmesini yaptı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da 17 Ocak Pazartesi günü başlayan kamp bugün tamamlanıyor. Takımın teknik direktörü YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu, ikinci devre hazırlıklarının verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi. Ligin ikinci devresinin zor geçeceğini belirten genç teknik adam, hedeflerinin ligi ilk 5 takım içerisinde bitirmek, kupa mücadelesinde de sonuna kadar gidip, kupayı kazanmak olduğunu ifade etti.

 

Kolcu: “Nokta transferler yaptık”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü Derviş Kolcu, ligin ilk devresinde iyi sonuçlar aldıklarını ancak hücum bölgesinde sıkıntı yaşadıklarının altını çizerek yaptıkları transferleri “Nokta transferler” olarak nitelendirdi. Zekai Serdar ve Yankı Aktül transferleriyle gol yollarındaki sorunlarını çözdüklerini aktaran Kolcu, ikinci devre gol yollarında bir sıkıntı yaşamayacaklarına inandıklarını belirtti.

 

“Verimli bir hazırlık dönemi geçirdik”

Küçük Kaymaklı’da 17 Ocak tarihinde başlayan kamp bugün tamamlanıyor. Kampı ve ikinci devre hazırlıklarını değerlendiren Kolcu, “Verimli bir hazırlık süreci geçiriyoruz” dedi. Bugün oynayacakları Esentepe maçıyla birlikte kampı tamamlayacaklarını belirten Derviş Kolcu, hazırlıklarına devam edeceklerini ve ikinci devreye en iyi şekilde hazır olacaklarına dile getirdi.

 

“Daha iyi bir Kaymaklı olacak”

Ligin ikinci devresi hakkında da görüş bildiren teknik direktör Derviş Kolcu şöyle devam etti: “İkinci devreler genelde zor geçer. Ligin altı hemen hemen şekillense de, dışarıda daha çok puan var ve her takım, her takımdan puan alabilecek vaziyette. Geçmiş yıllara oranla kalite biraz düşmüş olsa da, ben yine de ligdeki mücadelenin iyi bir seviyede olduğunu düşünüyorum. O yüzden tüm takımları çok zorlu bir süreç bekliyor. Bizim Küçük Kaymaklı olarak hedefimiz ilk yarıya oranla daha iyi bir Kaymaklı olmak ve ligi ilk 5 takım içerisinde de tamamlamak. Kupada ise gidebildiğimiz son noktaya kadar gitmek hedeflerimiz arasında. Hem ligde, hem de kupada hedeflerimizi gerçekleştirebilecek güçteyiz. İlk haftada oynayacağımız Baf Ülkü Yurdu maçı da bizim için bir başlangıç olacak diye düşünüyorum.”

 

Kaymaklı’nın ilk devredeki karnesi

Ligin yeşil siyahlı ekibi ligin ilk devresinde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 4 de mağlubiyet aldı ve devreyi 23 puanla 7’nci sırada tamamladı. Küçük Kaymaklı, Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nın ilk turunda ise Yalova’yı 5-0 gibi farklı bir skorla yenmiş ve bir üst tura adını yazdırmıştı.

kaymakli-1.jpg

Bu haber toplam 681 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.