“Daha güçlü bir MTG izlettireceğiz”

“Daha güçlü bir MTG izlettireceğiz”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu yeni sezonu değerlendirdi.

A+A-

“HEDEFİMİZ DAHA GÜÇLÜ BİR MTG"... Mağusa Türk Gücü teknik patronu Ali Oraloğlu, iki yıldır önemli işler yaptıklarını ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladıklarını belirterek, yeni sezonda daha güçlü bir Mağusa Türk Gücü izlettireceklerini söyledi.

 

 “TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR” … Oraloğlu; “Mevcut kadromuzu koruyup var olan eksikliklerimizi de bu dönemde gireceğiz ve böylelikle gücümüze güç katacağız. Bu konuyla ilgili transfer çalışmalarımız sürüyor”

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü, yeni sezonda da güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı yeşilli ekibin teknik patronu Ali Oraloğlu, takımın son durumunu YENİDÜZEN’e anlattı. Oraloğlu, yeni sezonda yine güçlü bir Mağusa Türk Gücü izlettireceklerinin altını çizdi.

 

Oraloğlu: “Gücümüze güç katacağız”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede bu transfer döneminde kadrolarını koruyacaklarını ve yapacakları transferlerle güçlerine güç katacaklarını söyledi. Oraloğlu; “Hem önceki sezon da, hem de geride kalan son sezonda kadromuz son derece iyi ve kaliteli oyunculardan oluşan bir kadroydu. Bu kadroyu bozmadan devam ettik ve başarılarımıza yeni başarılar ekledik. İyi bir ekibiz ve bu kadromuzu korumak istiyoruz. Birkaç eksik olan mevkiye yapacağımız hamlelerle var olan gücümüze güç katacağız” dedi.

 

Transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi

Transfer çalışmaları hakkında düşüncelerini aktaran başarılı teknik adam; “İç transferde Adil Uçar’ı kadromuzda tuttuk. Biliyorsunuz ki bu yıl 1 yabancı oyuncu hakkımız olacak. Peter Ebi’nin ülkesine dönecek olması, Dinopeter’in de kariyerine yurtdışında devam etme istemesi üzerine biz de yabancı oyuncu hakkımızı Baf Ülkü Yurdu’ndan Kossi Adetu’yu transfer ederek yaptık. Kossi’nin geçen sezon Ülkü Yurdu formasıyla yaptıkları ortada. Bir sezonda 26 gol atan bir oyuncu, şampiyon bir takımda daha da başarılı olur. Bunun dışında Çanakkale’nin oyuncusu Uvanç’la ilgiliniyoruz. Bünyamin de bugün imza atacak. Kısa zamanda transferlerimizi yapıp, saha içindeki yeni sezon çalışmalarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

“Hedefimiz belli…”

Mağusa Türk Gücü teknik patronu Oraloğlu yeni sezondaki hedefleri hakkında da bahsetti. Deneyimli teknik adam; “Şampiyon bir takımız ve kadromuzu bozmayacağız. İki yıldır ligi domine eden, yaptıklarımızla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan bir ekibiz. Bu yıl yine hedefimiz belli. Süper Lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu… Tabii sezon başında da yine Yenicami’yle bir Süper Kupa maçımız olacak. Onu da kazanmak istiyoruz. Yeni sezonda daha güçlü bir Mağusa Türk Gücü izlettirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 4321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.