Cumhuriyet Stadı açılışa yetişmedi

Cumhuriyet Stadı açılışa yetişmedi

Cuma akşam ilk gece maçına ev sahipliği yapması beklenen İskele Cumhuriyet Stadı’nda çalışmaların tamamlanmamasından dolayı açılış ertelendi

A+A-

Bir süredir ışıklandırma ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılan İskele Cumhuriyet Stadı, planlandığı gibi Cuma günü resmi olarak hizmete giremeyecek. Cuma günü oynanması planlanan Gençler Birliği – Yenicami karşılaşması ile ilk gece maçının oynanması beklenen statta yenileme çalışmalarının tamamlanmasından dolayı açılışın ertelendii duyuruldu. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Daha önceden 2 Şubat 2018 tarihinde, Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü ile Yenicami Ağdelen Kulübü karşılaşmasıyla açılışının yapılacağı duyurulan İskele Cumhuriyet Stadı'nın yenileme çalışmaları tamamlanamadığından dolayı, stadın açılışı ileri bir tarihe ertelenmiş olup, Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü ile Yenicami Ağdelen Kulübü karşılaşmasının 4 Şubat 2018 tarihinde, 14.30'da yapılmasına karar verilmiştir. Tüm spor kamuoyuna duyurulur.”

Bu haber toplam 1687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.