Cumhurbaşkanlığı Kupası sahiplerini buldu

Cumhurbaşkanlığı Kupası sahiplerini buldu

Hentbolda lig ve kupa mücadelesinin tamamlanmasının ardından büyükler kategorisinin son kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası Salı akşamı Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

A+A-

Kadınlarda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), erkeklerde China Bazaar Gençlik Gücü kupayı kazanan ekipler oldu. UKÜ ve Gençlik Gücü bu kupa şampiyonluğu ile beraber sezon boyunca tüm kupaları kazanmış oldu.

 

Kadınlarda kupa UKÜ’nün

Gecenin ilk karşılaşmasında kadınlarda UKÜ ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını rakibi DAÜ karşısında 16-10 önde kapatan UKÜ, sahadan da 34-25 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu. UKÜ’de Aysel 9 golle maçı tamamlarken, gecenin en skorer ismi oldu.

hentbol-cumhurbaskanligi-2.jpg

Erkeklerde G.Gücü kupanın sahibi

Kadınlar maçının ardından başlayan erkekler mücadelesinde ise Gençlik Gücü ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. Oyunun genelinde hakimiyeti elinde tutan Gençlik Gücü ilk devreyi 21-13 önde kapattı. İkinci yarıda yine etkili oyununu sürdüren GG, sahadan 35-28 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu. UKÜ’de Muhammed 10 golle maçın en skorer ismi olurken, GG’de Özden maçı 9 golle tamamlayan isim oldu.

hentbol-cumhurbaskanligi-3.jpg

Tüm kupaları aldılar

UKÜ ve Gençlik Gücü sezon başından bu yana oynadığı KTSYD Kupası, Derviş Mişon Kupası, Süper Lig ve Federasyon Kupası’nın ardından Cumhurbaşkanlığı Kupası ile sezonu beş kupa ile tamamlamış oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle takımlara kupaları Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 830 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.