Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buldu

Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buldu

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Cumhurbaşkanlığı Kupası, sahibini buldu.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Cumhurbaşkanlığı Kupası, sahibini buldu.

2018-2019 Tenis Ligi 1.si Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ile ligin 2.si Lefkoşa Şehir Kulübü takımları arasında, Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tesislerinde 2 gün süren ve 9 karşılaşma üzerinden oynanan müsabakalar sonunda, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı, Lefkoşa Şehir Kulübü’ne 6-3 üstünlük sağlayan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü kazandı. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eşi Meral Akıncı ve Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu’yla birlikte izlediği müsabakalar sonunda dereceye giren takım ve sporculara kupa, plaket ve madalyalarını sundu.

 

Akıncı: “Tenisin hak ettiği yeri almasını can-ı gönülden arzu ediyorum”

BRT Spor’a yaptığı açıklamada, tenisin güzel bir spor dalı olduğunu ve ilgiyle tenis müsabakalarını izlediğini belirten Cumhurbaşkanı Akıncı, “Tenisin, ülke sporu içerisinde layık olduğu yeri almasını can-ı gönülden arzu ediyorum” diye konuştu.

Gençlerin tenise olan ilgisinin artmasının önemine değinen Cumhurbaşkanı Akıncı, gençlerin tenis sporuna yönelik teşvik edilmesi gerektiğini belirterek “Yıllar sonra Cumhurbaşkanı olarak yeniden böyle bir olayda katkımız olduğu için mutluyum. Bu alanda ilgi duyup alın teri döken gençlerimize başarılar diliyorum. Turnuvada kazanan ve kaybeden yok; tüm gençler kazanmıştır” diye konuştu.

Bu haber toplam 1069 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.