CTFA Stars, Barcelona’ya gidiyor

CTFA Stars, Barcelona’ya gidiyor

Uluslararası Akdeniz Kupası’nda mücadele edecek olan U14 Milli Takımımız, yarın adadan ayrılarak Barcelona’ya gidecek

A+A-

Necmi USAL (KTSYD-Barcelona)

İspanya’nın Barcelona şehrinde 11-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Mediterranean International Cup 2017 (Uluslararası Akdeniz Kupası) organizasyonuna katılacak olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 14 yaş altı takımı, bugün adadan ayrılacak. “CTFA Stars” ismi altında turnuvada mücadele edecek olan U14 Milli Takımımız, grubunda iki Katalan ekibi, bir de Japon ekibi ile mücadele edecek. U14 Milli Takımımız, turnuva öncesinde son idmanını dün akşamüzeri Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirdi. Antrenmanı Teknik Direktör Hüseyin Aşkın Kınacı ile Antrenör Cemal Yazıcı yaptırırken, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan Mehmet Avcı, Kafile Başkanı Şifa Kırmızıgil ve Dr.Nevzat Denerel de antrenmanda hazır bulundu.

 

1 saatlik antrenman

Yarın sabah adadan ayrılacak olan U14 Milli Takımımız, son antrenmanını bugün akşamüzeri Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hüseyin Aşkın Kınacı ve Antrenör Cemal Yazır’ın gerçekleştirdiği idmana tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Yaklaşık 1 saat süren ter idmanında oyuncularımızın turnuva öncesi moralli ve hırslı oluşları dikkatlerden kaçmadı. Antrenmanı Teknik Direktör Hüseyin Aşkın Kınacı ile Antrenör Cemal Yazıcı yaptırırken, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan Mehmet Avcı, Kafile Başkanı Şifa Kırmızıgil ve Dr.Nevzat Denerel de antrenmanda hazır bulundu.

 

26 kişilik kafile

11-16 Nisan tarihlerinde İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Akdeniz Kupası’na (MIC) katılacak olan U14 Milli Takımımız, yarın sabah saatlerinde Ercan Havaalanı’ndan kalkacak olan uçakla önce İstanbul’a, ardından ise İspanya’ya gidecek. Kafilede 19 futbolcunun dışında KTFF Yöneticisi (Kafile Başkanı) Şifa Kırmızıgil, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan görevli olarak Mertan Aziz Çiftçi, Spor Hekimi (Doktor) Nevzat Denerel, Fizyoterapist Berkiye Kırmızıgil, Teknik Direktör Hüseyin Aşkın Kınacı, Antrenör Cemal Yazır ve spor yazarı olarak ise Necmi Usal yer alacak. Oyuncularımızın isimleri şöyle; Saadettin Özinançlı (Yenicami), Arseven Dağer (Doğan Türk Birliği), Umut Baturay (Yenicami), Berke Karabulut (Binatlı), Batu Şahdur (Düzkaya), Orhan Cengizhan (Türk Ocağı Limasol), Kani Kansu Çeliker (GAÜ Çetinkaya), Alp Gazi Emirkanı (Küçük Kaymaklı), Ege Eray Sadıkoğlu (Yenicami), Haluk Baran Çakar (Dumlupınar), Hasan Yumuşak (Yenicami), Hasan Çakır (Küçük Kaymaklı), Kemal Çayanoğlu (Binatlı), Mehmet Bahattin Zaim (Binatlı), Hasan Ağaç (Binatlı), Nevzat Cankan Çayan (Binatlı), Eran Çelik (Göçmenköy), Taygun Artan Dervish (Düzkaya), Dennis Faik Korgan (Gönyeli).

 

Grup maçları Katalonya ve Japonya ekipleriyle

Turnuvaya Barcelona, Porto, İnter, Deportivo, Chelsea, Manchester City, Atletico Madrid ve Celta Vigo gibi dünyaca ünlü kulüplerin U14 takımları da katılırken, CTFA Stars’ın grubunda Masaki Sports Academy (Japonya), GPS Spain (Katalonya) ve Ef Sant Feliu (Katalonya) takımları yer alıyor. Milli Takımımız, ilk maçını 12 Nisan Çarşamba 13.00’te Japon ekibi Masaki Sports Academy ile oynayacak.

 

 

Bu haber toplam 1979 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.