Costa'nın yeni adresi belli oldu

Costa'nın yeni adresi belli oldu

İsmi transferde Beşiktaş ile Diego Costa, Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Mineiro takımı ile anlaştı.

A+A-

La Liga'daki son maçını geçen Aralık ayında oynayan ve transfer döneminde ismi Beşiktaş ile sıkça anılan Diego Costa'nın adresi belli oldu. Brezilya asıllı Portekizli oyuncu, Brezilya'nın Atletico Mineiro takımıyla anlaştı. İki taraf arasında bir yıllık sözlü anlaşmaya varıldığı bildirilirken, 32 yaşındaki oyuncunun 3 milyon Dolar alacağı kaydedildi.

Goal.com'un haberine göre, golcü oyuncu önümüzdeki günlerde Belo Horizonte'ye gidecek ve sağlık kontrolünden geçecek. 

Atletico Mineiro Teknik Direktörü Cuca'nın, Costa'yı çok istediği bildirilirken; Bueno, Gabriel, Diego Tardelli ve Marrony'nin ayrılmalarıyla Diego Costa'nın transferinin önünündeki mali zorlukları kaldırdığı ifade edildi.

Halihazırdaki lig lideri Atletico Mineiro'ya güç katacak Costa, lisansı Brezilya Futbol Federasyonu tarafından onaylandıktan sonra takıma katılacak.

Atletico Madrid'in sözleşmesini 6 ay önce sonlandırdığı Diego Costa, geçen Aralık ayından bu yana bir takımda oynamıyordu. 2021'in ilk aylarında Benfica, oyuncuyla ilgilenmiş ancak herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Diego Costa'nın ismi bu transfer döneminde Beşiktaş ile sık sık anılmıştı.

Bu haber toplam 618 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.