CONIFA heyetinden Cahitoğlu’na ziyaret

CONIFA heyetinden Cahitoğlu’na ziyaret

Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği (CONIFA), Avrupa Başkanı Alberto Rischio ve beraberindeki heyet, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu da yer aldı

A+A-

Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği (CONIFA), Avrupa Başkanı Alberto Rischio ve beraberindeki heyet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ev sahipliği yapacağı “2023 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile birlikte Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti.

Spor Dairesi’nde gerçekleşen ziyarette Alberto Rischio turnuva ile ilgili olarak Cahitoğlu’na bilgi verdi.

Turnuva öncesi ülkeye gelerek Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı ve yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Rischio tekrardan ülkede oldukları için son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Alberto Rischio ve ekibini kabulünde açıklama yapan Hüseyin Cahitoğlu, 2023 yılında yapılacak olan organizasyona ev sahipliği yapacaklarından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine bu organizasyona destek vereceklerini ifade eden Cahitoğlu, turnuvanın kusursuz geçmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

Bu haber toplam 459 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.