CONIFA EURO2017 heyecanı başlıyor

CONIFA EURO2017 heyecanı başlıyor

Ülkemizde gerçekşecek olan CONIFA EURO2017 heyecanı 4 Haziran Pazar günü başlıyor

A+A-

Ülkemizde 4-11 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan CONIFA EURO2017’ye sayılı günler kala heyecan artıyor.

Açılış maçı 4 Haziran’da…

CONIFA EURO2017 açılış maçı Kuzey Kıbrıs ile Karpatalya takımları arasında oynanacak. Açılış karşılaşması 4 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de başlayacak. 1 haftalık süreçte aralarında milli takımın da olduğu toplamda 8 takım mücadele edecek. 4 Haziran’da başlayacak grup maçları 7 Haziran’da son bulacak. 9 Haziran’da oynanacak yarı final ve 3’üncülük karşılaşmalarıyla birlikte devam edecek olan turnuva, 10 Haziran Cumartesi akşamı Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak final karşılaşmasıyla sona erecek.

 

Heyecan sokaklara da yansıdı

Turnuvayı reklam etmek amacıyla reklam tabelaları Lefkoşa’nın bazı noktalarına konulmaya başlandı. 1 hafta boyunca 4 farklı ilçede oynanacak maçların ilki Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak.

 

Toplamda 400 konuk Cuma günü gelecek

Bu turnuvayla  ilgili olarak toplam 350’ye yakın sporcu ve yönetici ile 50’ye yakın basın mensubu adamıza Cuma günden itibaren gelmeye başlıyor. Gelen konuklar Acapulco Resort Hotelde ağırlanacaklar. şampiyona ile ilgili röportajların yapılması, haberlerin dünyaya geçilmesi adına Acapulco Resort Hotel’de Euro2017 Organizasyon ekibi bir medya odası hazırlamış durumda.

 

Kültür Günü gerçekleştirilecek

Turnuvanın boş günü olarak ilan edilen 8 Haziran’da sporcuların birbirlerini kültürel olarak daha iyi tanımalarına fırsat verecek özel bir kültür gecesi programlanmış durumda. Acapulco Resort Hotel’in sahihilinde gerçekleşecek bu kültür gecesinde konuk takımlar kendi kültürlerini yansıtan aktiviteleri diğer gelen konuklarla paylaşacaklar.

 

Takımlar, 11 Haziran Pazar günü adadan ayrılacak

Takımlar şampiyonanın tamamlandığı günün ardından yani 11 Haziran günü adamızı terk ederek ülkelerine geri dönecekler. Böylelikle turnuva resmen sona ermiş olacak.

 

Resmi web sitesi bir süre önce yayına girdi

Ülkemizde gerçekleşecek bu önemli turnuva öncesinde resmi web sitesi bir süre önce yayın hayatına girdi. Turnuvada mücadele edecek ülkelerin yanında, turnuvanın formatı da yayımlanacak sitede, turnuva boyunca erişimlere açık olacak. Turnuva hakkındaki tüm bilgilere ulaşmak için www.conifaeuro2017.com internet adresini ziyaret etmek yeterli olacak.

 

 

Bu haber toplam 4635 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.